Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új szelek fújnak a Crystal felől

Crystal - Új szelek fújnak a Crystal felől

A Crystal együttes 2 év leforgása alatt a teljes ismeretlenségből a legsikeresebb hazai popegyüttesek közé dolgozta be magát. 5 kislemez, 5 videóklip, számtalan fellépés érlelte platinalemezzé a Két utazó című bemutatkozó albumot. Mivel a Lajtai Kati, Kasza Tibor, Kasza Gábor felállású csapat nem az egyslágeres formációk útját járja, a 2. album előkészületeit is jóval az anyag megjelenése előtt megkezdte.

A 2 év alatt felhalmozódott rengeteg dalötlet közül választották ki a legjobb 10-et és rögzítették nem mindennapi körülmények között. Az új album a "Fújja el a szél" címet viseli. A ír, kelta zenei motívumokat két olyan ír muzsikus játszotta fel, akik a Lord Of The Dance, illetve a Riverdance produkciók révén váltak világhírűvé. 8 dalhoz a Magyar Rádió 6-os stúdiójában rögzítettek nagyzenekari részeket 40 tagú vonós együttes közreműködésével. Az albumon találunk még a Két utazó készítése idején született kompozíciót (Jöjj velem) és bombasztikus új slágereket, mint az első kislemezre másolt Fújja el a szél vagy a szintén kislemezesélyes Úgy nézz rám, Ha velem élsz, Itt megtalálsz. Természetesen a Való világhoz komponált Lét a tét is helyet kap az albumon.
(Sony Music)

2002. 11. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 11. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 11. 11. 0:00
van fejetek
Vendég 2002. 12. 22. 0:00
Nagyon ott van ez a lemez! Nem csoda,hogy Aranylemez lett! És ezt nem a VV-nak köszönhetik,hanem az iszonyatosan jó hanguknak és zenéjüknek! Elsők között vettem meg ezt a fantasztikus lemezt! Csak így tovább CRYSTAL!
Vendég 2003. 01. 03. 0:00
Hol lehet letölteni az uj lemezt?
Vendég 2003. 01. 22. 0:00
enis tudni szertnem hol lehet letölteni az uj lemezt??!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Új szelek fújnak a Crystal felől cikk képei
Crystal - Új szelek fújnak a Crystal felőlCrystal - Új szelek fújnak a Crystal felől