Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Run DMC visszavonul

Run DMC - A Run DMC visszavonul

A Run DMC zenekar bejelentette visszavonulását azt követően, hogy múlt héten gyilkosság áldozata lett Jam Master Jay, a banda egyik alapító tagja. A csapat többi tagja elmondta, hogy Jay - polgári nevén Jazon Mitzell - nélkülözhetetlen személyiség volt, és emiatt a Run DMC már sosem lenne ugyanaz.

"Senki sem kiváncsi a Run DMC-re Jay nélkül. Nem tudnánk egy másik DJ-vel színpadra lépni. Jay meghatározó tagja volt a triónknak. Igazából még csak most érezzük, hogy mi történt. Néhány napja még együtt turnéztunk, most pedig... Mindenki tudja, hogy Jay milyen értékes tagja volt a Run DMC-nek. Már biztos, hogy nem folytatjuk a decemberi turnét az Aerosmith-tel és Kid Rockkal. Ezenkívül volt egy megállapodásunk Dr. Pepperrel, de ezt a szerződést sem tudjuk már teljesíteni. A Run DMC hivatalosan visszavonult." - jelentette be a banda két tagja.

2002. 11. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 11. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 11. 22. 0:00
twillight Acik szerintem kevés, de legalább van. Szerintem egy ilyen banda több figyelmet érdemelne. (1 perc néma vigyázállás)
Vendég 2002. 11. 29. 0:00
Ez azért szép dolog,de amiatt nem kéne visszavonulni,az az igasság hogy amilyen zenét ők csináltak ahoz eggyk másik sem hasonlit!!!!!!
Vendég 2003. 06. 05. 0:00
fasz
Vendég 2003. 12. 19. 0:00
Én nagyon szeretem őket!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Run DMC visszavonul cikk képei
Run DMC - A Run DMC visszavonul