Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Cotton Club Singers: Frank Sinatra, avagy egy

Cotton Club Singers - Cotton Club Singers: Frank Sinatra, avagy egy

Frankie Boy ott volt közöttünk szombat este a MOM Parkban, nevezetesen a Kongresszusi Központban, ezen a hűvös november 9.-i estén. A Cotton Club összes tagja, beleértve a kísérő zenekarokat, egy egész estét betöltő produkcióval állt a közönség elé, ahol színházi elemekkel kibővített koncertjük egy teljes musical varázsával ért fel.

Hetek óta Sinatra lázban égett a szóban forgó 4 énekes (nevezetesen: Kozma Orsi, Szűcs Gabriella, Fehér Gábor és László Boldizsár), igaz április 20.-án a SAP Csarnok már nyönyörködhetett ezen a hazánkban egyedülálló produkción. A fenomenális énekes quartett kiegészült a következő a formációkkal: Mendelssohn Kamarazenekar, Gerendás Péter, a Big Band és a Cotton Club Band. A színpadon helyet foglaló zenészek karéja leginkább egy hatalmas Szimfónikus zenekarra emlékeztetett. Láthattunk step táncot, némi színészi játékot és Frankie egy kalap formájában huzamosabb időt eltöltött a színpad előterében.

Cotton Club Singers - Cotton Club Singers: Frank Sinatra, avagy egy

Frank Sinatra életét kivetített képek formájában követhettük végig, fotók és filmbetétek segítettek a sztár pályájának bemutatásában. A Cotton Club Singers újból bebizonyította, hogy nincs párja a honi zenei életben, és csodálatos előadásával mind az 1800 nézőt lebilincselte az előadás 3 órájára.

http://www.cottonclubsingers.hu

Simon Péter

2002. 11. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2002. 11. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 02. 18. 0:00
A koncert tényleg jó volt, bár voltak bakik(az első a kezdéstől számított 1. percben), és a közönség a szokásos lapos volt.
Vendég 2003. 02. 25. 0:00
Klaaz csapat
Vendég 2003. 05. 16. 0:00
Az egyik legjobb hazai csapat! Bakik ide-oda, legalább ők tudnak énekelni! 3 óráőt egyhuzamban végigdolgozni nem kis meló! Hajrá C.C.Singers!
Vendég 2003. 09. 13. 0:00
Imádom őket! Senki se ér a közelükbe.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Cotton Club Singers: Frank Sinatra, avagy egy cikk képei
Cotton Club Singers - Cotton Club Singers: Frank Sinatra, avagy egyCotton Club Singers - Cotton Club Singers: Frank Sinatra, avagy egy