Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ja Rule több fronton kísért

Ja Rule - Ja Rule több fronton kísért

Ja Rule visszatért. Az amerikai rapper egy héten belül új albummal jelentkezett, emellett a mozikat is ostromolja debütáló filmjével. Ja Rule tehát követi Jennifer Lopez példáját, és szeretne a második olyan zenész/színész lenni, aki egyszerre áll a toplisták és a box office listák élén. A ma megjelent albumának címe "The Last Temptation" (Az utolsó kísértés) , a "Half Past Dead" című filmet pedig csütörötk óta játsszák az amerikai mozik.

Filmszerepén kívül Ja Rule természetesen elsősorban új dalára, a "Thug Lovin"-ra koncentrál, amelyet Bobby Brown-nal közösen készítettek. A Murder Inc. cég feje, Irv Gotti hisz benne, hogy ahogy az előző albumok, a Last Temptation is egy újabb fejezetét jelentik Ja Rule sikeres karrierjének. A debütáló `Venni Vetti Vecci' -ból világszerte 2 millió példány fogyott, a `Rule 3:36'-t már 4 millióan vásárolták meg, míg a `Pain Is Love' 6 milliós példányszáma Ja Rule-nak meghozta az igazi áttörést. Ja Rule európai turnéjával tanusította, hogy a tengerentúlon is képes sikereket elérni. 9 állomásból álló koncertsorozatán mindenhol több, mint 10.000 ember vett részt Amszterdamtól Londonig. Az új album promotálásának apropójából így visszatérnek Európába még november végén.

Bobby Brown nevével mostanában leginkább a bűnűgyi tudósításokban hallhattunk, talán ezért is meglepő, hogy Ja Rule oldalán látjuk viszont. A "Last Temptation" első kislemeze a "Thug Lovin" kiváló dal, a közreműködésről Ja Rule így nyilatkozott:

"Ez az én ötletem volt. Sok dolgot hallgatok és látok. Így mikor meghallottam a "Hajszál híján szeretem" (fsz:Bobby Brown - a szerk) című filmben egy dalt Stevie Wondertől, felkiáltottam:Ez nagyon ott van!.
Így született a dal. Hallgattam és gondolkodtam, kinek a hangja illene ehhez a dalhoz? És akkor feltűnt a képernyőn Bobby Brown. Mint a mesében! Ő tökéletes választás volt!"

2002. 11. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 11. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 12. 11. 0:00
ja rule a legjobb!milyen értés van már a zenéjében?
Vendég 2002. 12. 12. 0:00
Ja rule meg kefél hette volna lopezt!de szolóban is király!Ő eminem után a legjobb!
Vendég 2003. 01. 08. 0:00
nem ő a legjobb
2003. 01. 27. 0:00
MESSZE NEM Ő A LEGJOBB!!! A legjobbak: Method man, Redman, Wu-Tang Clan...és még kismillióan: pl. Afura

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ja Rule több fronton kísért cikk képei
Ja Rule - Ja Rule több fronton kísért