Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mike Oldfield 3D a Planetáriumban

Mike Oldfield - Mike Oldfield 3D a Planetáriumban

Mike Oldfield életművét feldolgozó műsor kerül ismét bemutatásra a Lézerszínházban. A 3D technika bevezetése és az előadások hátterét biztosító számítástechnikai rendszer teljes megújítása nyomán a Lézerszínház Mike Oldfield fénykoncertje által képletesen és valóságosan is egy plusz dimenzióval gazdagodott.

Mike Oldfield lemezei -melyeken több generáció nőtt fel- az eltelt évek során bebizonyították, hogy ami jó az az idő és tér távlatain át is maradandó élményt nyújt. Így lehetséges, hogy Tubular Bells 1973-as(!) megjelenését, majd a Lézerszínház 1983-as fénykoncert bemutatóját követő években cseppet sem lankadt az intellektuális rock kultusza a világ zenei életében. Napjaink számtalan zenei stílusa közt Mike Oldfield megalkuvásmentes instrumentális szerzeményei ma is alapvető értéket képviselnek.
A LézerSzínház Mike Oldfield 3D műsora térben és időben is nagy utazásra invitálja nézőit. Láthatóvá válik a "Tubular Bells" I., II., III., a "Platinum" , a "QE2", a "Five Miles Out", a "Crises" , a "Discovery", a "The Killing Fields", az "Islands" , az "Earth Moving" , az "Amarok", a "Heaven's Open" és az "Elements" című albumokban rejtőző különös világ.
A zene és a lézer soha nem látott össztáncát november 26-án 19:30-tól járja majd a Planetárium csillagfényes kupolája alatt.

Laczkó Krisztián

2002. 11. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Laczkó Krisztián 2002. 11. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 12. 14. 0:00
A cikkről nem sok, de a zeneszerzőről annál Több :) Már régóta (25 éve... mert ennyi ideje hallgatom :)) olyan zenét csinál ami nekem százszázalékig betalál. Össze is gyűjtöttem az anyagokat minden ritkasággal együtt, csak azt sajnálom hogy nem dolgozhatom vele együtt semmilyen kreatív projekten...ez van... marad a fülhegyezés :) Ciao
Neo 2003. 01. 24. 0:00
Nekem nagyon tetszik!Legjobban a Moonlight Shadows száma!Tök király!
Géniusz 2003. 04. 14. 0:00
Nékem is tetszik Mike Oldfield lenyűgöző tehetsége és kü- lönleges, egyéni zenei stílusa, a lemezei (CD-i) pedig egye- nesen fantasztikusak, vagyis király. Kedves megjelenése, arckifejezése, mosolya és mesteri tudása azt hiszem és úgy gondolom, hogy mindenkit (zenerajongót) elkápráztat, tehát nem lehet neki ellenállni. Vagyis mindazon művek, amelyet Ő komponált, tagadhatatlan, nem férhet hozzá semmiféle kétség és az eredmény (nagy arányú kasszasikerek, koncert fellépések, stb.) a magukért beszélnek. Egy szó, mint 100, ezentl is fogom hallgatni a lemezeit, és továbbra is minden elismerésem! Üdvözlettel: Szigetvári Tibor, azaz Géniusz.
Vendég 2003. 04. 27. 0:00
Egy zseni, akinek dallamaival, lírai sokszínűségével nem lehet betelni, örökre rabul ejt. Ha valaki rátalál az Ő zenei világára, elveszíti minden igényét arra, hogy rajta kívül más dallamot zenének érezzen. ( K.Tamás)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Mike Oldfield 3D a Planetáriumban cikk képei
Mike Oldfield - Mike Oldfield 3D a PlanetáriumbanMike Oldfield - Mike Oldfield 3D a Planetáriumban