Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Krisz Rudi álmatlan éjszakái

Krisz Rudi - Krisz Rudi álmatlan éjszakái

Krisz Rudolf két aranylemez után megjelentette harmadik albumát "Álmatlan éjszakák" címmel. A fiatal lányok bálványa nemcsak előadóként, hanem zeneszerzőként is dolgozott a lemezen, az összes dal saját szerzeménye. Az "Álmatlan éjszakák" dalai nem csak a fiataloknak szólnak, hanem mindenkinek, aki szereti a modern hangszerelésű, romantikus, dallamos lírai dalokat.

Dalaiban egyre inkább érződik, hogy Rudi már nem az a fiatal tini, akinek három évvel ezelőtt, karrierje kezdetén megismerhettük. A mindennapok örömei, csalódásai, szerelmei, szakításai mind-mind hatással voltak rá, amikor az új lemezhez írta a dalokat. Így születhetett meg a lírai hangvételű címadó dal, az "Álmatlan éjszakák", az elragadó hangulatú "Szédült". Az élet, mint tudjuk, tartogat néhány kellemetlen meglepetést is, erről szólnak a "Nem fáj már" és az "Elveszett szerelmek" c. dalok. Rudi elkalandozott a nyolcvanas évek zenei világában is, ennek "eredménye" a "Változnék".

Kedves ajándék a lemez egyik rövid "mellékzöngéje", melyet Rudi az édesanyjának ajánl, aki kicsi gyermekkora óta támogatja fia zenei karrierjét, és óvó anyai szemmel vigyázza Rudit.

Bónuszként felkerült a lemezre az előző album egyik nagy slágere, a "Homokba rajzolt szerelem", méghozzá 2002-es, vadonatúj verzióban, illetve az első kislemezen megtalálható rock verziója az "Ennyi volt"-nak.

Az "Álmatlan éjszakák" dalai nem csak a fiataloknak szólnak, hanem mindenkinek, aki szereti a modern hangszerelésű, romantikus, dallamos lírai dalokat. A refrének és dalszövegek is garancia arra, hogy ezeket a dalokat is hamarosan egy egész ország dúdolja majd, és ez a lemez is hamarosan bearanyozódik.

2002. 11. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 11. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 11. 30. 0:00
hát ennek a kis balfasznak marha sok köze van a rokkhoz......................
Vendég 2002. 12. 17. 0:00
sztem az ennyi volt ok dal
Vendég 2003. 04. 13. 0:00
JÓ CSÁVÓ RUDI!! 100%!!!! IMÁDOM!!
Vendég 2003. 05. 27. 0:00
Fasza

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Krisz Rudi álmatlan éjszakái cikk képei
Krisz Rudi - Krisz Rudi álmatlan éjszakái