Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Red Noise – Nov. 22. Vörös Yuk

Vörös Yuk - Red Noise – Nov. 22. Vörös Yuk

Ezen a ködös és esős november estén már nem bírtam tovább, és meglátogattam az óbudai szórakozóhelyek egyik legmeghatározóbb képviselőjét, a Vörös Yukat. A Red Noise fesztivál keretében fellépett a Mind The Gap, a P.O.T., a Shamrok, a Gibberish, a Sal’Pa Fuera, a Rod Top Rollers és a Muerte. A felsorolt zenekarok a metal műfaj terén alkotnak mostanában maradandót a fiatal csapatok körében.

A Vörös Yuk egy jelenség. Egy olyan egyedi és alternatív hely, ahova mindenki szívesen jár péntek esténként, hogy minden héten különböző stílusó estéken (ska, rock, metal…) vegyen részt, fiatal és tehetséges zenekarok közreműködésével. A szóban forgó esemény metal zene jegyében telt el, a 7 darab fellépő megtekintéséért mindössze 800 Ft-ot kellett fizetni a nagyérdeműnek, sőt, novembertől a lányoknak 21H-ig ingyenes a belépés.

A pénztártól való távozás után egyből igénybe vehetjük a ruhatárat, majd befelé haladva egy barátságos klubbot pillanthatunk meg, természetesen vörös falakkal szegélyezve. Két bárpult közül választhatjuk ki a nekünk szimpatikusabbat, hogy enyhíthessünk vágyainkon. A csocsó asztal természetesen nem hiányzik a Vörös Yukból se, az asztali foci kedvelői hajnalig tartó küzdelmekkel teszik feledhetetlenné az estét. Elérkeztünk a színpadhoz, illetve a dühöngő kissé alacsony és sötét területére. Közvetlenül a színpad mellett külön öltözőt fedezhetünk fel, amely a fellépők kényelmét szolgálja. A mellékhelységek kultúráltak, és a kezdeti időkkel ellentétben most már ingyenes a használatuk is.

A Vörös Yuk szó szerint egy lyuk. A belmagasság méreteit szemlélve senkinek sem lesz belvárosi bérház illúziója, az garantált. A tér szűke miatt a cigaretta füstre akár a kalapunkat is felakaszthatjuk. A Vörös Yukat bátran ajánlom minden fiatalnak, aki megunta a puccos és méregdrága helyeket, vagy aki képtelen feldolgozni a szabadtéri szórakoztató egységek ősztől tavaszig tartó téli álmát.

Web: http://www.redhole.hu
Tel: 0620-4264581
Cím: Vörös Yuk, Budapest, III. Fényes Adolf u. 28.

Simon Péter

2002. 11. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2002. 11. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 11. 24. 0:00
gyönyörű megfogalmazás, helyénvaló stílus,de a kritikákat hiányolom...
Vendég 2002. 11. 25. 0:00
Tényleg jól esett volna pár sort olvasni magunkról, ha már úgy kitettünk magunkért, mert minden fellépő jó fej volt, mindenkit ezúton üdvözlök főleg a backstageben sztriptizelő gitárost és a sal'pa fuerás varrot srácot! http://muerte.uw.hu
Vendég 2002. 11. 25. 0:00
jaja!Nekem is ez a véleményem!(GIBBERISH) Télleg tök jó arc volt mindenki!Jó volt veletek játszani!TSÁ!!!
Vendég 2002. 11. 28. 0:00
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Red Noise – Nov. 22. Vörös Yuk cikk képei
Vörös Yuk - Red Noise – Nov. 22. Vörös Yuk