Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Krisz Rudinak meggyűlt a baja a rendőrökkel

Krisz Rudi - Krisz Rudinak meggyűlt a baja a rendőrökkel

Krisz Rudi június 29-én Győrbe érkezett az akkor még működő Dáridó turné egyik állomására. Ez a fellépés is egy volt a sok közül, azonban az énekes számára biztosan emlékezetes lesz. Krisz Rudi ugyanis azóta is a helyi Rendőrkapitányság épületét látogatja.

A Kisalföld című napilap információi szerint csalás, csalási kísérlet és egyedi azonosító jel meghamisítása miatt folytat nyomozást Krisz Rudolf ellen a Győri Rendőrkapitányság. A rendőrség szerint az énekes június végén tett feljelentést, miszerint a Dáridó fellépés közben ellopták Renault Laguna személygépkocsiját. A nyomozás során azonban olyan adatok merültek fel, hogy az illető nem a megnevezett gépkocsival érkezett a helyszínre, így azt nem is lophatták el tőle. Sőt, a szóban forgó járgányt szinte totálkárosan vásárolta az énekes, majd hitelt vett fel rá. A zűrzavaros ügyről a Kisalföld bővebben beszámol.

Krisz Rudi a lapnak tett nyilatkozatában kifejti, hogy barátnőjével utaztak Győrbe azzal a gépjárművel, amit elloptak tőle. A fura részletekre nem kívánt kitérni. Hangsúlyozta, hogy a gépkocsi rosszul lett belízingelve, amiről nem volt tudomása. Az énekes áldozatnak érzi magát.

2002. 11. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 11. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 11. 29. 0:00
kriszrudi egy takony.
Vendég 2003. 01. 20. 0:00
Rudinak a rudija egész kicsi(én jártam vele)
Vendég 2003. 01. 20. 0:00
és egy körény állat
Vendég 2003. 01. 24. 0:00
Személyesen ismerem Rudit azok akik véleményt mondanak róla irigyek rá. Először mindenkinek önmagát kellene értékelnie és azután véleményt alkolni valakiről. Azok akik elitélik úgy hogy nem ismerik általában igen egyszerű emberek.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Krisz Rudinak meggyűlt a baja a rendőrökkel cikk képei
Krisz Rudi - Krisz Rudinak meggyűlt a baja a rendőrökkel