Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Michael Jackson: „Nem szeretem a popzenét!”

Michael Jackson - Michael Jackson: „Nem szeretem a popzenét!”

A pop királya a német Bunte magazinnak adott nyilatkozatában jegyezte meg, hogy nem kedveli a popzenét. A dolog apropóját az szolgáltatta, hogy a sztár egy berlini zeneszalonba váratlanul, testőrei nélkül betérve két klasszikus cédét vásárolt.

Az újság kérdésére azt válaszolta: „Nem szeretem a popzenét.” Ezután hozzátette: „Szeretnék ismét elmenni Berlinbe lemezeket vásárolni. Hihetetlen ugyanis, hogy bárhova is megyek, mindig követnek a rajongók. Szükségem van arra, hogy végre úgy sétálhassak be egy üzletbe, mint egy teljesen hétköznapi ember.”
Jackson, aki már több mint 30 éve a pop emblematikus figurája, egy díjátadó ünnepség alkalmával járt Berlinben, melyen „Az Évezred Popzenésze” kitüntető címet vehette át. Látogatása a német fővárosban szombaton kisebb botránnyal ért véget. Az énekes ugyanis nemzetközi felháborodást váltott ki azzal, hogy negyedik emeleti hotelszobájának ablakából, a korláton átemelve az elképedt tömeg feje felé lógatta Prince Michael II nevű kisfiát.
A 44 éves apa egyébként a széltől is óvja három gyermekét. A berlini állatkertbe is elvitte őket, és -gyermekrablóktól támadásától tartva- mindannyiukat fátylakkal borította le. Neverlandi otthonukban a sztár reggeli közben mindig meséket olvas csemetéinek, viszont a számítógépes játékok és a túl sok tévézés meg van tiltva nekik.

Laczkó Krisztián

2002. 11. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Laczkó Krisztián 2002. 11. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2002. 11. 30. 0:00
1.:Akkormiért csinálja a popzenét, ha nem szereti? 2.: Csinálhatna olyan munkát ami közben nem esik le az orra! Nekem ez a véleményem.
Vendég 2002. 12. 02. 0:00
hulye barom!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Michael Jackson: „Nem szeretem a popzenét!” cikk képei
Michael Jackson - Michael Jackson: „Nem szeretem a popzenét!”Michael Jackson - Michael Jackson: „Nem szeretem a popzenét!”