Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mark Owen:Big Brother után visszatérés

Mark Owen - Mark Owen:Big Brother után visszatérés

Mark Owen, a Take That egykori sztárja a visszatérését tervezi. Bár több nagy lemezcég kikosarazta, már dolgozik az új nagylemezén. Mark jelenleg a Big Brother ház vendégszeretét élvezi, miután kijött, szeretne turnéra indulni.

Mark Owen olyannyira komolyan gondolja a visszatérést, hogy jövő év elején már megjelenik új albuma. Annak ellenére, hogy a Universal, az EMI és a Telstar nemet mondott, biztosra vehető az új lemez. Mark titokban dolgozik Rob Harris-szel (Jamiroquai) és Adam Seymour-ral (The Pretenders). Az énekes sokat fejlődött zeneileg a Take That megszűnése óta, zenéjének hangzásvilága a gitárra épül.

Mark Owen - Mark Owen:Big Brother után visszatérés

Mark menedzsere, Jonathan Wild így nyilatkozott:"Mark nem állt le a zeneszerzéssel, és a dalszövegírással, miután megszűnt a Take That. Szóval rengeteg dal áll rendelkezésére, már csak ki kell választani a legjobbakat. Nagyon készül a visszatérésre, emellett nagyon vágyakozik, hogy ismét turnézhasson. Több lemezcéggel tárgyalásban állunk, és hamarosan megkötjük a szerződét. De mióta beköltözött a Big brother házba, újabb és újabb ajánlatok futottak be. Ezeket is figyelembe véve hozzuk meg a legjobb döntést. 2003 elején már megjelenik az első single és az album."

2002. 11. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 11. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2002. 12. 07. 0:00
Hm, szerintem tenyleg sokat valtozott Mark a Take That ota, vegigneztem az osszes BigB amiben benne volt es nagyon szimpatikus emberke. Teljesen levedlette a szepfius kulsejet, amint itt a kepen is lathato, szoval szerintem hajra kedves Mark. (Nem voltam TT rajongo...)
Vendég 2005. 06. 06. 17:21
Én személy szerint imádom Markot, szerintem nagyon jó a harmadik albuma amit sajna a magyarok nem ismernek!Kár.
Vendég 2005. 06. 07. 19:06
Én Orsi vagyok és volt szerencsém 2005.04.06-án látni Markot Londonban!Szuper volt a koncert, sajnálom, hogy tényleg nem hallhatunk róla itt Magyarországon.Megyek Münchenbe is Mark koncertre!:)))
Vendég 2005. 11. 24. 0:50
Az In your own time -ra gondolsz?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Mark Owen:Big Brother után visszatérés cikk képei
Mark Owen - Mark Owen:Big Brother után visszatérésMark Owen - Mark Owen:Big Brother után visszatérés