Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Michael Jackoson bíróságon

Michael Jackson - Michael Jackoson bíróságon

Michael Jackson mezítláb, mintegy 90 perces késéssel érkezett a bíróságra meghallgatásának negyedik napján. Jacko-t 21 millió dolláros szerződésszegéssel vádolják, viselkedése alapján azonban ezt ő nem igazán veszi komolyan.

A popsztár egyáltalán nem sietett a bíróságra, még arra is maradt ideje, hogy néhány rajongónak autogramot osztogasson. Amíg a tömeg az énekesre várt, tárgyalótermi jegyeket sorsoltak ki az egybegyűltek között, így néhány szerencsés még a meghallgatásra is bejutott. Bizonyára maguk sem gondolták, mekkora show-ra váltottak jegyet. A tárgyalóteremben ugyanis Jacko folyamatosan szórakoztatta az egybegyűlteket.
műsor már a belépésnél megkezdődött: Jacko könyörgött a helyi tévének, hogy a lábát ne fotózzák. Elmondása szerint erre azért volt szükség, mert megmarta egy pók a lábujját. Jackson fehér inget, fekete nadrágot és gyöngyházszínű mellényt viselt, elmaradhatatlan esernyője is vele volt.
Mikor leült, többször is belenyávogott a mikrofonba, majd grimaszolva és mutogatva előadta, hogy ő az ördög. A tárgyalóteremben szórakozottan válaszolgatott a kérdésekre, többnyire rövid, néha egyszavas feleleteket adva. Legtöbbször a "Nem emlékszem" és az "Ez nem az én dolgom, én a közönség szórakoztatására vagyok" mondattal válaszolt a felelősségét firtató kérdésekre. Megszokott védőmaszkját ugyan nem viselte, a második napon viszont egy vastag, kék szalagot húzott elő, melyet hamarosan jobb karjára erősített. Elmondása szerint a szalag a hatalmat jelképezi.

Michael Jackson - Michael Jackoson bíróságon

A per, amelyben a popsztár alperesként szerepel, 22 millió dolláros követelésről szól. A felperes egy németországi érdekeltségű koncertszervező, bizonyos Marcel Avram, aki azt állítja, hogy Jacko visszalépett két millenniumi szilveszteri koncert megtartásától, amelyre előzőleg szerződött Avrammal.

Pet

2002. 12. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2002. 12. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 05. 09. 0:00
a kopasz kép tökk király!!!!!!!!!!!
Vendég 2003. 05. 09. 0:00
a kopasz kép tökk király!!!!!!!!!!!
Vendég 2003. 05. 20. 0:00
szar
Vendég 2003. 05. 20. 0:00
egy két lábon járkáló fehír zumbi(ja,uhu,okay,bameg,feka.) u.i:BUIFA

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Michael Jackoson bíróságon cikk képei
Michael Jackson - Michael Jackoson bíróságonMichael Jackson - Michael Jackoson bíróságon