Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney Spears újra együtt dolgozik Rodney Jerkins-szel

Britney Spears - Britney Spears újra együtt dolgozik Rodney Jerkins-szel

A szőke popdíva negyedik albumát a múlt ihlette. Britney azonban a jövőt sem hanyagolja, hiszen azt tervezi, hogy néhány „evilági” produkció és egy punk formáció segítségét is igénybe veszi következő anyagához.

Spears az MTV angol zenei csatornának elmondta, hogy újra együtt dolgozik a producer Rodney Jerkins-szel, aki egyébként az elmúlt évben is istápolta őt. Jerkins, a slágergyártó főguru olyan együtteseket is a csúcsra segített már, mint a Backstreet Boys, Brandy, vagy a Destiny’s Child, de bábáskodott Britney „I Love Rock ’n’ Roll” című slágere, a Joan Jett által népszerűvé tett, Arrows dal feldolgozásánál is.

Britney Spears - Britney Spears újra együtt dolgozik Rodney Jerkins-szel

A pop hercegnője többek között azt is elcsicseregte a The Hollywood Reporter magazinnak, hogy Európában találkozott William Orbit producerrel (Madonna, Blur) és az elektronikus zenét játszó duóval, a Duft Punk-kal az esetleges közös munka megvitatása miatt. Mindazonáltal idén novemberben már dolgozott együtt Orbittal, igaz, erről kérdezve diplomatikusan csak ennyit válaszolt Spears kisasszony: „Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy nem közömbös számomra, amikor eszembe jut a dolog…”

Habár az énekesnő júliusa – állítása szerint – meglehetősen nyugis volt, a „Dream Within a Dream” elnevezésű koncertkörútja után néhány héttel már áradtak is belőle az új ötletek. Teljes odaadással igyekszik majd dolgozni nagylemezén is januárban.

A The Hollywood Reporter című lap szerint Pink-hez, és mostanában méginkább Nick Carter-hez hasonlóan Spearsnek is erőteljesebben lehetne a rock felé venni az irányt, és talán a hip-hop-ban is jobban elmerülni következő zenei anyagához.
„Ám ezt nem lehet erőltetni, – ellenkezett Britney - ez egy szerves folyamat kell, hogy legyen. Ennek természetes módon kell történnie, az érzésekre hagyatkozva. Amióta stúdióban vagyok, csak teszem a dolgom és hagyom, hogy szárnyaljak. Történjék, aminek történnie kell…”

Anett

2002. 12. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2002. 12. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 12. 13. 0:00
Nagyon szeretem Britney Spearst!! Ő a király, és a fájer.
Vendég 2002. 12. 17. 0:00
Ő EGY HÜLYE KURVA!!!AKI JÁTSZA MAGÁT!!!
Vendég 2002. 12. 17. 0:00
Én nem igazán birom,de a zenéjével nincs semmi bajom.
Vendég 2002. 12. 18. 0:00
Én igaz, hogy lány vagyok, de szerintem gyönyörű!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney Spears újra együtt dolgozik Rodney Jerkins-szel cikk képei
Britney Spears - Britney Spears újra együtt dolgozik Rodney Jerkins-szelBritney Spears - Britney Spears újra együtt dolgozik Rodney Jerkins-szel