Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Craig és Justin közös produkcióra készül

Craig David - Craig és Justin közös produkcióra készül

Craig David megerősítette, hogy közös produkcióra készül Justin Timberlake-kel. Már csupán az időpontegyeztetés van hátra, így ha mindketten ráérnek, kezdődhet a munka. Craig David emellett elérhetővé tette új albumát az Interneten.

A brit R&B énekes így nyilatkozott:"Kedvelem Justint és beszéltünk több alkalommal telefonon, többek között a duettről is. Az egyetlen probléma, hogy nem tudtuk összeegyeztetni a programjainkat. Az viszont biztos, hogy valamikor a közeli jövőben együtt fogunk dolgozni. Szeretem, amit Justin csinál, hihetetlen amit a színpadon képes nyújtani. Elismerem ének és dalszövegíróképességét is. A "Gone" egy lenyűgöző dal volt.

David elmondta azt is, hogy úgy érzi Amerikában próbálnak párhuzamot és hasonlóságot felfedezni az ottani újságírók kettejük karrierjében:
"Nagyon zavaró valóban, holott masszív különbségek vannak közöttünk. Az én színpadi előadásomban nincsenek koreografált táncelemek. Én azt mutatom az embereknek, amit abban a pillanatban érzek. Ez spontán jön. Nem érzem, hogy verseny lenne közöttünk

Érdemes még tudni Craigről, hogy új albuma teljes egészében elérhető az Interneten is. Arra pedig, hogy hogyan érinti ez az eladásokat, ezt felelte:
"Az Internet segítségével lehetőség nyílik, hogy terjesszem a zeném üzenetét. Ha ez egy jó album, az embereknek tetszeni fog és megvásárolják."

Craig David új albuma igazi szenzáció a karácsonyi lemezpiac újdonságai között. Az új korong méltó folytatása a debütáló albumnak. Craig megőrizte eredeti, sajátos stílusát, ami hihetetlenül különleges kombinációja a pop, R&B, elektro, soul, hip-hop
és rock stílusnak. 12 szenzációs dalt találunk az új albumon, amely megpróbálja tükrözni ennek a zseniális fiatalembernek az egyedi zenei látásmódját. Igazi meglepetés, hogy az album közreműködői listáján ott találjuk Sting nevét is, akit a "Rise And Fall" című dalban hallhatunk.

2002. 12. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 12. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 12. 20. 0:00
hülyeség, és egy nagy szar
Vendég 2003. 02. 08. 0:00
eddig a legjobb cd amit hallottam!!nagyon szeretem a zenejet!!es föleg az uj album!!super!!!!!
Vendég 2003. 04. 24. 0:00
Amikor még senki nem tudta itthon, hogy ki is az a Craig David, én már akkor ismertem a zenéjét. Fantasztikus, amit csinál, és mindamellett még jól is néz ki. Ezt a hangot kerestem már évek óta a pop zenei világából. Hajrá Craig, csak így tovább!!!! Pusza mindenkinek: EVE
Vendég 2003. 11. 09. 0:00
Én nagyon szeretem Craig Davidet, mind a 2 lemeze meg van, és ő a zenéjével nagyon sok örömöt okozott nekem, és örökre szeretni fogom!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Craig és Justin közös produkcióra készül cikk képei
Craig David - Craig és Justin közös produkcióra készül