Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Westlife két tagja is pihenésre kényszerült

Westlife - A Westlife két tagja is pihenésre kényszerült

Shane nélkül lépett színpadra a Westlife a Top Of the Pops november 30-i műsorában. Többek közt a Miss you Nights’ című slágerüket a mirigygyulladás miatt ágynak esett Shane távollétében adták elő.

Ráadásul nem sokkal később Nicky is lebetegedett, így Bryannak, Kiannak és Marknak két társuk nélkül kellett elvállalniuk a különböző promóciós és egyéb fellépéseket.
Mielőbbi gyógyulást kívánunk Shanenek és Nickynek!

A Pop csúcsán
Az ír együttes tagjai valóban a Pop csúcsán érezhetik magukat, hiszen amellett, hogy a brit DVD listán előkelő helyen áll legutóbb piacra dobott DVD-jük, az „Unbreakable: The Greatest Hits DVD/VHS”, számos elismerést is bezsebelhettek a nemrégiben lezajlott különféle díjátadó ünnepségeken.

Westlife - A Westlife két tagja is pihenésre kényszerült

A BT ( =British Telecommunications) „Openworld Interactive Music Awards”-on, november 26-án, a hivatalos website-jukért kapott Közönségdíjnak örülhettek a csapat tagjai. (Hozzáteszem, hogy a westlifeweb.com az 57. helyen állt – az egyetlen westlife site, amely bekerült a top100-ba.)
A fiúk négy díjat is átvehettek az idei Smash Hits T4 Poll Winners Party elnevezésű brit zenei shown, melyet a London Docklands Arena-ban rendeztek november 24-én. A party házigazdái Kelly Osbourne és a T4 műsorvezetői Vernon Kay és June Sarpong voltak (Justin Timberlake nem tudott jelen lenni házigazdaként az eseményen, mivel eltörte a lábát). Bryan a következőket jegyezte meg a show-val kapcsolatban: „Csodálatos dolog, hogy minden évben ennyi díjjal büszkélkedhetünk – nagyon boldogok vagyunk. Nagyszerű évente visszajönni és elismeréseket kapni.” Elnyerték a Planet Pop Legjobb Csapatának járó díjat, az „Év Együttese” címet, és kivívták maguknak a Legjobb Albumért járó elismerést is. Ezen kívül az ír szuperzenekar három tagja bekerült a „10 Legcsinosabb Férfi” kategória jelöltjeinek sorába. Íme az eredmény:

A legcsinosabb férfiak:

1. Gareth Gates
2. Shane Westlife
3. Lee Blue
4. Ben a1
5. Justin Timberlake
6. Will Young
7. Kian Westlife
8. Darius
9. Nicky Westlife
10. Abs

Anett

2002. 12. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2002. 12. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 12. 20. 0:00
Szerintem jó.Pont a légyeget írtad le roluk.De van egy kis hoba bene az , hogy amikor két tag nélkül léptek szinpadra akkor Brian is egy kicsit beteg volt. Rostás Viktória 2002. 12.20.
Vendég 2003. 01. 22. 0:00
Imádom a srácokat. Szerintem a legjobb kulföldi csapat. Szeretnék minnél többet tudni róluk. Van válogatás a videóklipekből? DVD-n vagy VHS-n? Vásárolnék. A cikk róluk ORIÁSI. MÉG TÖBB INFÓ. Sziasztok. CZIGLER BEATRIX 2003.01.23.
Vendég 2003. 02. 06. 0:00
Westlife király
Vendég 2003. 02. 10. 0:00
Szerintem superek a srácok.Ők a kedvenceim.Szerintem ők az egyetlen fiúcsapat aki tényleg szívből énekel.Ez nekem Negyon bejön.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Westlife két tagja is pihenésre kényszerült cikk képei
Westlife - A Westlife két tagja is pihenésre kényszerültWestlife - A Westlife két tagja is pihenésre kényszerült