Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent a Neo új lemeze

Neo - Megjelent a Neo új lemeze

Több mint három évvel a debütáló Eklektogram után, most ismét új nagylemezzel áll elő az elektronikus tánczene egyik legnagyobb hazai alakja, a Neo. A Lo-Tech Man, Hi-Tech World című korong majd' egy évig készült a NeoWorld stúdióban, majd az utolsó simításokat Sellyei Tamás hangmérnökkel végezték el.

A 12 vadonatúj nótát tartalmazó CD dalait már a nyári fesztiválszezon óta "tesztelték" a fiúk, és mindenhol sikerült közönségüket táncra perdíteni. Az első kislemezes Diskhead a nyár közepe óta a boltokban van, mi több, különleges képi világgal megáldott klipjét az MTV Europe is többször műsorára tűzte. A hírek szerint Matyi, Márk és Krisztián (ő egyébként a Heaven Street Seven énekese is egyben) annyi tapasztalatot és ötletet halmozott fel a videó készítése közben, hogy legalább két új alkotásra van már meg a forgatókönyvük. Az album dalai között jónéhány különleges szerzemény is megtalálható, például a Renard című számban Sztravinszkij dallamai csendülnek fel, és még egy csodálatos hangú operaénekesnő is megszólal. A borítón látható szín-sugarak közepén felsejlő szemnek pedig akár mágikus jelentőséget is tulajdoníthatunk, hiszen a tervezés közben, egy számítógép monitorjának
lefényképezése pillanatában került a képre, teljesen váratlanul Érdemes lesz hát odafigyelni, márcsak azért is, mert sokan a Neoban látják a külföldi karrier lehetőségét is.

2002. 12. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 12. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 12. 20. 0:00
Legyen zene Neo
Vendég 2002. 12. 21. 0:00
hát izé
Vendég 2002. 12. 23. 0:00
Bírom a Neot!Csak így tovább!
dorci 2005. 09. 26. 16:29
Voltam koncerten a Müpa-ban..Naggyon király volt!!! Csak furcsáltam, h ülős koncert volt..Bár pár csajszi nem nagyon bírta ki, hogy ne táncoljon..aranyosak voltak..:) De így is lehetett élvezni..Csak így tovább NEO!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Megjelent a Neo új lemeze cikk képei
Neo - Megjelent a Neo új lemeze