Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Való Világ már zenei formában is

Válogatás - Való Világ már zenei formában is

Megjelent a Való Világ hivatalos albuma a lakók kedvenceivel, a Való Világ slágereivel és három ajándékdallal. Az izgalmas, egyedi és különleges válogatáslemezen olyan felvételek is szerepelnek, amelyek eddig nem, vagy csak nagyon régen jelentek meg CD-n.

Koós Réka feat. Crystal: Való Világ
Koós János lánya énekli a Való Világ címadó dalát, amelyet szerzőként az RTL Klub kreatív igazgatója, Árpa Attila jegyez szerzőtársaival. A Való Világ vezérének ötleteit a platinalemezes Crystal zenei vezéregyénisége, Kasza Tibor fésülte országos slágerré. A felvétel csak a Való Világ albumon hozzáférhető.

Crystal: A lét a tét
Az utóbbi évek hazai pop-szenzációja most megjelent második albumán is hallhatjuk a Való Világ himnuszát, A lét a tét című dalt. A Kasza-fivérek ismét nagyot alkottak, Lajtai Kati hangja bámulatos. Kuriózumnak számít, hogy a dal társszerzője Hanzel Henrik, a zenekar menedzsere.

RT: Heti hetes mambó
Mischl Róbert és Kovács Tamás, az RT két tagja számos produkció részese volt az elmúlt években. Az énekes, Mischl Róbert a Rockszínházban, Kovács Tamás billentyűs többek között az R-Go-ban és Révész Sándor mellett tűnt fel az évek során, hogy újra találkozva a legsikeresebb televíziós zeneszerzők legyenek. Az RT együttes Heti hetes mambója igazi különlegesség, hiszen a dalban hallható a humor nagyágyúinak néhány örökértékű poénja, szellemiségük ezáltal a Való Világ albumot is áthatja.

Anettka: Marina
Botrányhősnő? Médiasztár? Mindkettő? Valaki más? Ő Anettka. A Marina című Rocco Granata-örökzöld előadása számára csupán kikacsintás a popvilágra, emiatt még inkább nő a felvétel ritkaság-értéke. A dalt tartalmazó kislemez csak korlátozott példányszámban került az üzletekbe, mostantól a Való Világ albumon mindenki számára újra hozzáférhetővé válik.

Pa-Dö-Dö: Költözzünk össze!
A Pa-Dö-Dö Költözzünk össze című dala a népszerű duó jelenleg futó slágere. Klipjükben igazi hazai művész-válogatott vendégszerepel, mint például Betty Love, Szulák Andrea, Judy, Náksi Attila vagy Csonka András. A dal címe akár felszólításként is értékelhető, hiszen Lang Györgyi és Falusi Mariann december 10-én beköltözött a Villába.

A lakók kedvencei
Majka - Ganxsta Zolee és a Kartel km. Dopeman: Angyalföld a hely
Lorenzo - Supernem: K-k-kétszer
Oki - Hungária: Multimilliomos jazz-dobos
Hajni - Ganxsta Zolee és a Kartel: A való világ
Györgyi - Anima Sound System: Hungarian Astronaut
Niki - Alex feat. Gallusz Nikolett: Te éled át
Leslie - Edda Művek: A hűtlen
Nóri -Hernádi Judit: Sohase mondd
Szabolcs - Kimnowak: Nem lakik itt senki
Ági - Emil.Rulez!: Zazie az ágyban

Tudtuk előre, hogy a Big Brother után a konkurens csatorna is előrukkol valamivel, mindenki maga döntse el ,hogy melyik jobb.

Jónap Tamás

2002. 12. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 12. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2002. 12. 23. 0:00
iojogi jeqrnwer
Vendég 2002. 12. 25. 0:00
gyenge
Vendég 2002. 12. 25. 0:00
szar az egész
Vendég 2002. 12. 28. 0:00
Elég béna izlésük van a lakóknak :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Való Világ már zenei formában is cikk képei
Válogatás - Való Világ már zenei formában is