Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szilveszteri-körkép: E-Klub, Bank, Roxy-Pacha

E-Klub - Szilveszteri-körkép: E-Klub, Bank, Roxy-Pacha

Hamarosan itt van a várva-várt Szilveszter, a bulizók és a pezsgőgyártók kedvenc napja. Új sorozatunkban programokat ajánlunk az elkövetkezendő ünnephez. Ez alkalommal az elektronikus zene kedvelőit szeretnénk megörvendeztetni 3 szórakozóhely kihagyhatatlannak ígérkező programjával.

A Népligetben található E-Klubban fellép Spigiboy, Mozsó és Dead Mike (Nagyterem) Peet és Sunrider (Trance  House), Duffy és Mr.Teacher (Por, rock, solul, funky). A Hustler által egész éjszaka szilveszteri malacságok szinesítik a programot: lesbi show, striptease… Ezen felül lesz tüzijáték, lufieső és ingyen netezési lehetőség. Élő körkapcsolás keretében végig nézhetjük, hogyan is szórakoznak az emberek New York-tól Moszkváig. Belépő: 4500 Ft (ev-ben 4200 Ft). A jegy átvétele után gazdagabbak leszünk egy pohár itallal, 1 zseblámpával és egy napszemüveggel. Info: 263-1614.

A megújult Bank dancehall-ban 3 szinten 4 teremben élvezhetjük a trance-house vonal legszélesebb skáláját. Fellép O.G. a Funky teremben, Newl, Matthew, Thomka és Mosquito a House teremben, a Fiesta, a Kerozin a magyar-dance teremben. Welcome drink, étel reggelig, extra táncosok emelik tovább a hangulatot. Belépő 2000 Ft. Info: 0620-3444888.

A Pesti Vigadóban rendezi a Roxy és Pacha Szilveszteri buliját. Fellép Lauer, Sterbinszky, Junior és Sonnec. Az estét táncosok szinesítik Jegyár: 3500 Ft (5000 Ft a helyszínen). Az Afterpartyn a színpadon látható és hallható lesz Paul Jackson, Justin Garret, Kühl és Monkz. Utóbbi eseményre a jegy 5000 Ft-ba kerül (a helyszínen 7000 Ft). Info: 0630-4888777

Simon Péter

2002. 12. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2002. 12. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 01. 08. 0:00
hajrá dj.totpeti rio disco ózd

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szilveszteri-körkép: E-Klub, Bank, Roxy-Pacha cikk képei
E-Klub - Szilveszteri-körkép: E-Klub, Bank, Roxy-Pacha