Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elkészült Madonna új nagylemeze

Madonna - Elkészült Madonna új nagylemeze

Madonna a napokban bejelentette, hogy noha a Die Another Day CD-jét még alig volt alkalma lejátszónknak karistolni, máris egy teljes lemezre elegendő számot vett fel a stúdióban. új albuma áprilisban jelenik meg - az MTV publicistája szerint csak kacsa volt, hogy héber címmel.

A lemez hivatalos címe egyelőre ismeretlen; az MTV egy publicistája szerint csak kacsa, hogy a sztár sztár eldöntötte: a lemez címe Ein Sof lesz, ami héberül annyit tesz: végtelenség. Bár Madonna Kabbala iránti érdeklődése még a Die Another Day klipjében is erősen éreztette hatását, kiadója, a Warner egy megkérdezettje szerint hatalmas túlzás lenne héber címet választani, "egy akkora sztár, mint Madonna, ezt nem engedheti meg magának".

Madonna - Elkészült Madonna új nagylemeze

A kiadó embere elmondta azt is, hogy a lemezről kimásolt első szám, az American Life maxija február tizedikén kerül a boltokba. A dal producere, csakúgy, mint Madonna új, immáron kilencedik stúdióalbumán az a Mirwais Ahmadzai volt, aki a Die Another Day-dal és a Music-lemez elkészítését is irányította. Az American Life klipjét a számtalan kultikus klipet - többek között a Ray Of Light videóját is - jegyző Jonas Ackerlund lesz.

Pet

2003. 01. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2003. 01. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 02. 20. 0:00
Király

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elkészült Madonna új nagylemeze cikk képei
Madonna - Elkészült Madonna új nagylemezeMadonna - Elkészült Madonna új nagylemeze