Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hybrid koncert, jan. 17. Teltházas metal-buli a Jókaiban!

Hybrid - Hybrid koncert, jan. 17. Teltházas metal-buli a Jókaiban!

A Jókai klub már hosszú évek óta ad otthont a feltörekvőben lévő metal csapatoknak, fiatalabbnak és idősebbnek egyaránt, hogy egy teljes estére mindenki átadja magát a nu metal energiáinak és levezesse a mindennapokban felgyülemlett feszültséget.

A tavaly tavasszal a Nu Metal tehetségkutató versenyen első helyezést elért Hybrid saját szerevzésü estje keretében színpadra lépett a Gibberish, a Dead Beats, a Cadaveres de Tortogas, és a főzenekar Hybrid.

Az első fellépőnek mindig bőven van ideje a felszerelkezésre, pontos hangtechnikai beállításokra. Ezúttal sajnos kissé sürgette őket az idő, illetve a buli kezdetén még kis számú, és még kevésbé lelkes közönség tisztelte meg a zenekart jelenlétével. A csapat remekült szólalt meg, és nagy kár, hogy ők voltak az első parkettre lépő formáció. Hamarosan interjút is olvashattok a zenekarral, és csak remélni tudom, hogy hamarosan már, mint főzenekart köszönthetjük őket valamelyik klubban.

Hybrid - Hybrid koncert, jan. 17. Teltházas metal-buli a Jókaiban!

A Dead Beats amolyan hozzuk a szokásosat jelleggel, nem mutatott semmi rendkívülit. Újfent remek hangulatban telt el a fellépés, a punk-rock-ska vonalat követve. A CdT pedig a profizmust és a tapasztalatot képviselte mind zenéjével, mind színpadi produkciójával egyaránt. Remekül kihasználták a klub által nyújtott fénytechnikát.

Végül következett az est fénypontja a Hybrid. A nemrég a Pecsában fellépett zenekar igazán megmozgatta a már kellően felhevült közönséget, és a formáció tagjai is módfelett együtt éltek a muzsikájukkal. Halhattunk saját szerzeményeket, de egy-két példakép (Korn, Deftones) feldolgozásával is gazdagabbak lehettünk. A hamarosan megjelenő ’Counting’ című kislemez méltó promotálása volt a fellépés, remélem a maxi is hasonló fogadtatásban részesül, és sokaknak fog a cd gyűjteményéből visszaköszönni. Az újabb teltházas és sikeres Hybrid koncert bizonyítja, hogy kitartással és komoly hozzáállással lehetséges a sikeres zenélés és széles körű elismertség.

Simon Péter

2003. 01. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 01. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 01. 20. 0:00
AZ EGÉSZ ZENEKAR EGY GYENGE KORN KÓPIA.
Vendég 2003. 01. 20. 0:00
Te meg anyadnak es apadnak vagy egy gyenge kopiaja. Nekem bejon amit csinalnak. Várom a maxit. Hybrid RULEZ!
Vendég 2003. 01. 20. 0:00
iszonyat profin jáccanak a srácok, de semmi az égvilágon semmi eredetiség nincs benne, csukott szemmel azt hinném korn koncerten voltam
Vendég 2003. 01. 20. 0:00
apáááááááá, ennyire ótvar csicska szar zenekart régen láttam már, az a faszhajú, gorillafejű gitáros nem a mindcrimeban játszott amikor még nem a numetal volt a divat?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Hybrid koncert, jan. 17. Teltházas metal-buli a Jókaiban! cikk képei
Hybrid - Hybrid koncert, jan. 17. Teltházas metal-buli a Jókaiban!Hybrid - Hybrid koncert, jan. 17. Teltházas metal-buli a Jókaiban!