Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Grammy negyvenötödször

Eminem - Grammy negyvenötödször

Napvilágot látott a „zenei Oscar-nak” számító 45. Grammy díj várományosainak névsora. A világszerte nagy eseménynek számító díjkiosztó ünnepségre február 23-án a New York-i Madison Square Garden-ben kerül majd sor, ahol 28 főcsoport összesen 104 kategóriájában osztják majd ki a gramofon-szobrocskákat a művészek között.

Nem meglepetés, hogy a jelöltek listáján többször is szerepel Eminem, Vanessa Carlton és Nelly neve, ám a fiatalok mellett olyan igazi nagyságok is feltűnnek, mint Bruce Springsteen, a U2 vagy Pat Metheny. A legjobb női popénekesek közül Sheryl Crow, Norah Jones, Avril Lavigne, Pink és Britney Spears szállnak majd ringbe, míg a férfiaknál Craig David, Elton John, Sting, James Taylor és John Mayer versengenek majd egy-egy dalukkal. A filmkedvelők körében a Szörny Rt., Harry Potter, Pókember, a Gyűrűk Ura és az Egy csodálatos elme rajongói izgulhatnak majd kedvenc alkotásuk zenéjéért.

Laczkó Krisztián

2003. 01. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Laczkó Krisztián 2003. 01. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 01. 29. 0:00
imádom eminemet és a film is szupi
Vendég 2003. 01. 29. 0:00
szerintem Em nem bunkó de nem tudom milyen ember ezt csak azok tudják akik ismerik személyesen!!!!!!nem lehet olyasv.kiről véleményt alkotni,akit nen ismerünk! a zenéje szuper!!!!
Vendég 2003. 01. 29. 0:00
ja és nagyon helyes:))))
Neo 2003. 01. 30. 0:00
Hülye raper!!!!!!!!!!!!!Oh nhogy dögölne meg,és nem fárasztana minket a hülye pofázásával!Nem tudom ki hogy van vele de én nem szeretem!Csak azért írtam ide hogy lássátok nem mindenki bomlik a hidrogénhajuért!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Grammy negyvenötödször cikk képei
Eminem - Grammy negyvenötödszörEminem - Grammy negyvenötödször