Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Draft kislemez hamarosan

Draft - Új Draft kislemez hamarosan

Jelenleg az együttes tagjai (warez!, Richie, Dóri) warez! Kiskőrösi stúdiójában dolgoznak a legújabb 2000 év c. kislemezükön, ami a három különböző „2000 év” c. dalon kívül a „Zendung Café” c. dal két verzióját is tartalmazza majd.

A single cd mellett természetesen korlátozott példányban a diszkósok számára bakelit lemez is készül. A kislemez várható megjelenési időpontja 2003 február, amihez természetesen vadonatúj videóklip készül, azzal a stábbal (Cebagge), akiknek a segítségével és profi munkájuknak köszönhetően 2002-ben a Draft „Dombok felett” c. videóklipje az év legjobb videóklipje díjat nyerte el Magyarországon (MAHASZ Aranyzsiráf díj), ami ugyan abban az évben az egyik legtöbbet játszott videóklip lett Magyarországon, sőt ezzel egy időben a Check magazin az év felfedezettje szakmai különdíjjal jutalmazta az együttest! 2003 első negyedévében a Warner kiadó egy német kiadóval karöltve megjelenteti a Draft „Dombok felett” c. nagylemezét eredeti magyar nyelven az Európai Unióban (Németország), ami az együttes életében egy óriási lehetőség arra, hogy kilépjen az európai piacra. Azért is fontos ez, mert az együttes első felvételét (Dombok felett) több világhírű diszkós is játszotta világszerte (magyar nyelven), mint Sasha, Anthony Pappa, Nick Warren, sőt a brit DJ magazin játszási listáján a 15. helyig jutott a dal (Lee Beridge). Külön érdekesség, hogy mivel nagyon kevés bakelit lemez készült ebből a dalból a fent említett DJ-k ezeket a lemezeket saját költségükön maguk gyártatták le! Az egyik legismertebb holland DJ (Fred Numf) egy tavaly világszerte megjelent dupla válogatás lemezére feltette a Draft „Új nap” c. dalának egy remixét magyar nyelven, amit a mai napig nagy sikerrel játszik. Az együttes tervei között szerepel egy nagyszabású budapesti élő Draft koncert megrendezése, ahol az együttes által meghívott sztár DJ-k mellett egy világhírű zenekart is szeretnének vendégül látni (de a név még titok). A rendezvény tervezett időpontja 2003 november.

Jónap Tamás

2003. 01. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 01. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 02. 10. 0:00
Hello mindenki!Kis segitseget kernek!!!Meg tudna valaki mondani hol talalok olyan lemez vagy zeneboltot ahol dj-k nek arulnak magyar maxikat es bakelitokat online is? Magyar Dj-USA.bol DjDieseljoe.com elore is koszi
Vendég 2003. 02. 10. 0:00
Djcsiga85 Hát ez jó!!!
Vendég 2004. 01. 19. 0:00
Végre valami igazán nívós hazai, amivel nem égünk be külföldön!
Vendég 2004. 04. 01. 0:00
Király a Draft! Mikor jön az új nagylemez?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Új Draft kislemez hamarosan cikk képei
Draft - Új Draft kislemez hamarosan