Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Blue és Elton John együtt dalolnak

Blue - A Blue és Elton John együtt dalolnak

A Blue nevű formáció és a nemzetközileg elismert szupersztár, Elton John összeálltak Elton 1976-os nagy slágere, a „Sorry Seems To Be The Hardest Word” című szerzemény új verziójának elkészítése kedvéért.

A dal rákerült a „Kék fiúk” várva várt második albumára, a „One Love”-ra, amely már tavaly november elején megjelent a külhoni piacokon és kislemezként is kiadásra került december folyamán. Egyébként a szám eredetileg Elton „Blue Moves” című albumán található.
A közös munka lehetősége végül is akkor merült fel a srácokban, amikor Lee Ryan-nek, a fiúcsapat egyik tagjának az az ötlete támadt, hogy a Blue-nak a fent említett régi slágert érdemes lenne feldolgoznia. Elsősorban azért esett erre a dalra a választása, mert ez az egyike az általa mindig is kedvelt slágereknek.

Blue - A Blue és Elton John együtt dalolnak

A fiúk úgy próbáltak közeledni a mélyen tisztelt művészhez, hogy kiderítették, Elton miként kötődik a dalhoz, és tájékozódtak az eredeti sláger felvételének körülményeiről, érdekességeiről is. Próbálkozásuk sikert eredményezett. A Blue el volt ragadtatva, amikor Elton „igen”-t mondott az ötletükre.
A számot és hozzá a videóklippet már az elmúlt év második felében felvették, melynek során mind a Blue, mind Elton John kitett magáért.

Tavaly, a közös munkát megelőzően Elton elismerően szólt a csapat „All Rise” című albumáról, hiszen elnyerte az év legjobb pop albumáért járó díjat, később pedig örömét fejezte ki, hogy létrejöhetett az együttműködés a bandával.

„Mi mindannyian nagy Elton rajongók vagyunk.” – fejezte ki megbecsülését az énekes iránt Lee Ryan. „Ami engem illet, John egyike a zenei példaképeimnek. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy volt lehetőségünk vele dolgozni. Én mindig is szerettem ezt a dalt, klasszikus Elton-szerzemény.”

Anett

2003. 01. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2003. 01. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 01. 28. 0:00
Az Elton jól zongorázna csak eléggé buzi...
Vendég 2003. 01. 28. 0:00
IMÁDOM A BLUT, TÖBB KÉPET, INFORMÁCIÓT RÓLUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2003. 01. 28. 0:00
Leszólják a Blút mert nyálas pedig iszonyat király és raj behelok a szőke srácon(Danken)
Vendég 2003. 01. 30. 0:00
BLUE!!! LEEE!!!!! SZEXIPASI!!!!! MEG A DUNCAN IS!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Blue és Elton John együtt dalolnak cikk képei
Blue - A Blue és Elton John együtt dalolnakBlue - A Blue és Elton John együtt dalolnak