Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nagy viccalbum sztárokkal

Válogatás - Nagy viccalbum sztárokkal

Egy vadonatúj bombalemez, amelyen a humor nagymesterei kizárólag csak a kabaré esszenciáját, a viccet és a tömény viccmesélést mutatják be, őrületes hangulatban és mennyiségben

Az albumon 74 perc fergeteges poénáradat, csak a legjobbakból. Több, mint 200(!) válogatott vicc, amelyeket Ők szeretnek, és persze zseniálisan elő is tudnak adni. Közreműködő művészek: Antal Imre, Bajor Imre, Havas Henrik, Jáksó László, Nádas György. Az album lényege: a fenti előadók friss, frappáns vicceket mondanak, mesélnek egymásnak (egymást " überelve"), és természetesen a közönségnek; aktuális közéleti, szexuális, házassági, nemzetiségi, rendőr, és minden egyéb témáról. A lemezt meghallgatva, az ember újra és újra felteszi a korongot, mert nem csupán a poénok áradata lehengerlő, hanem éppen az az utánozhatatlan tehetség, ahogyan ŐK tudnak viccet mondani! A felvétel a Magyar Rádió Márványtermében készült, a Rádiókabaré avatott közönsége előtt.

Az album hangulata egyszeri és megismételhetetlen; a remek viccek és poénok jó néhány privát sztorival egészülnek ki fergeteges helyszíni sikert aratva.

Jónap Tamás

2003. 01. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 01. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nagy viccalbum sztárokkal cikk képei
Válogatás - Nagy viccalbum sztárokkal