Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megverték Madonnát? Vajon tényleg ismét gyermeket vár?

Madonna - Megverték Madonnát? Vajon tényleg ismét gyermeket vár?

A pop királynője kórházba került, mert jobb szeme körül pápaszem haematoma éktelenkedik. A popzene nagyasszonyát egy Beverly Hills-i kórházba szállították, és ellátták a jobb szeme alatt éktelenkedő kék duzzanatot. A párórás kezelés alatt természetesen nem apadt le a hatalmas dudor, de Madonna elhagyhatta a kórházat.

Egy szemtanú így emlékszik a távozásra: „Úgy nézett ki, mintha összeverekedett volna valakivel, és ő húzta volna a rövidebbet.”
Vajon csak a szokásos küzdősport edzésén kapott egy egyenest, vagy zseniális rendező férjével ,Guy Ritchie-vel szólalkozott össze? Az igazságot valószínűleg soha nem tudjuk meg, de egy biztos, férjeura nem kísérte el a kórházba.
Ezen kívül a díva állítólagos barátnője egy talk show-ban felreppentette a hírt, miszerint Madonna immár harmadszor gyermeket vár. Guy Ritchie ugyanis gyakran maradozik el otthonról, legutóbb Brad Pitt-tel múlatták a hollywoodi időt egy elit étteremben. A sztárházaspár közös filmjének óriási bukása óta váltak szokássá vityillójukban a veszekedések. Madonna szeretné menteni a menthetőt, s úgy gondolja, erre csak a harmadik gyermek érkezésével lehet esélye.
---
Kiadója szerint új albuma túl elektronikusra sikerült, emiatt újra stúdióba kellett mennie. Az ízlésbeli difi kijavítása után az album már kapható is az amerikai piacon. Nálunk áprilisban jelenik meg. Várjuk.

kárpátidia

2003. 02. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 02. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 06. 23. 0:00
Hat nem hinnem, hogy osszevesztek volna, csak pletykalgatnak allandoan, hogy jo kis manit csinaljanak ebbol is. Egyebkent en ezt sehol sem hallottam, TV-ben mindenhol lett volna ez a hir, szoval... lmao (laugh my ass off)
Vendég 2003. 06. 23. 0:00
Ja egyebkent foleg itt Torontoban elterjedt volna hamarabb ez a hir...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megverték Madonnát? Vajon tényleg ismét gyermeket vár? cikk képei
Madonna - Megverték Madonnát? Vajon tényleg ismét gyermeket vár?