Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Állítólag ez botrány

Egyes dögevő bulvárlapok szerint Christina Aguilera újabb botrányt kavar. Legújabb klipjében ugyanis csókolózó fiúk tűnnek fel. A partvisnyél alkatú lány ultrahiányos öltözetével számtalan alkalommal bemutatkozott. Megszokhattuk már szokásos viselkedését, azt, hogy nála mit jelent a buli, ezzel szemben több ízben azt nyilatkozza, nehezen barátkozik.

Mégis van neki baráti társasága, akikkel gyakran buliznak szállodákban, ahol egy bizonyos alkoholszint elérése után rendszerint gyomortartalmukat szájukon át ürítik ki, mint megannyi sorstársuk, csak van, aki falatozókban, büfékben, híd alatt, több csöcsű, komlói vagy csepeli kocsmákban, diszkóklubokban; tehát nem gond az, ha Christina többszörösen bebizonyítja, hogy mennyire humanitárius és humánus egyszerre. Nos, alighogy elültek korábbi viharai, itt egy állítólagos újabb: Beautiful című számában látható egy jelenet, amelyben két fiatal férfi teljes odaadással csókolózik. Bennfentesek szerint Christina hasonló ellenséges reakcióra számíthat, mint a T.A.T.U. lányok.

Csak azt nem értem, ez miért is botrány? Mára már minden televíziós műsorban ott fityeg a korhatáros hologram (a formalitás mindenekelőtt), emellett minden egyes szappanoperában (én már csak tudom) nők férfiakkal, illetve férfiak nőkkel csókolóznak, azaz szájukat erotikus indítékból a másik fél szájára tapasztják. Ha ezt azonos neműek művelik, ez miért okoz gondot, és kinek? Ezt valahogy nem vágom. Vajon hányadik században fogja ezt a képmutató társadalom elfogadni? Kíváncsi vagyok rá.

kárpátidia

2003. 02. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 02. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 02. 15. 0:00
Szeretem ezt a csajt!
Vendég 2003. 02. 16. 0:00
EZ A CHRISTINA SZERINTEM TULLŐ KICSIT A CÉLON. AZ RENDBEN VAN,HOGY HIRES + JOL NÉZ KI,DE ATTÓL MÉG NEM KÉNE IGY BEVADULNIA.SZERINTEM JÓDOLGÁBAN MÁR AZT SE TUDJA,MIVEL HIVJA FEL MAGÁRA A FIGYELMET .EGY OLCSÓ RIBANC!!!!!!!!!JENNY
Vendég 2003. 02. 19. 0:00
Szerintem már rég nem tűnt fel énekesnő ILYEN hanggal. És én elsősorban azért halgatom, mert nagyon tetszik a hangja, a stílusa, nem azért, amilyen a magánéletben. A Beautiful nagyon rendben van, és szerintem már eléggé lejárt, hogy a homoszexuálisokat b**gatják. Akinek nem tetszik, ne nézze. De az már a XXI. század, nem????
2003. 02. 20. 0:00
Nekem nagyon bejön a zenéje, s semmi új nincs a Beautiful klipjében. Manapság ez már mindenhol ott van.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Állítólag ez botrány cikk képei