Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gwyneth Paltrow nagyon lecsapott

Coldplay - Gwyneth Paltrow nagyon lecsapott

Fejére öntenék egy kecsapot. Há-há. De asszem hiába. Mer’ az történt ugyanis, hogy az aneroxia nervosa gyanús színésznő egy londoni este elment Coldplay koncertre. Egyem a zúzáját. A történetet már folytatni sem kellene, de aztán mégis.

Gwyneth a Szerelmes Shakespeare - ben nyújtott alakításáért - mint tudjuk - Oscar-díjat kapott. Ám úgy szól a hollywoodi álfáma, hogy Winona Rydertől lopta el ezt a szerepet. Történt ugyanis, hogy Ms. Paltrow miután Brad Pitt szakított vele (mely annyira megviselte, hogy egy papír zsebkendő gyár, melynek szlogenje: „az idő majd mindent megold” felajánlotta, élete végéig ellátja vigasztaló termékeivel), akkor még az általa barátnőjeként számon tartott Winona lakásában kapott menedéket, New Yorkban. Gwyneth egy napsütötte délutánon egyedül volt otthon, és az asztalon fekvő forgatókönyv elolvasása után rögtön szervezkedni kezdett. Mire Winona bármit is tehetett volna, már Gwyneth-é volt a szerep. Na meg az Oscar-díj. Erkölcsös a csaj.
Tehát Gwyneth Michael Douglas, Brad Pitt, Viggo Morten után most a nála öt évvel fiatalabb Chris Martin-t kápráztatta el. Az ominózus koncert után elintézte magának, hogy Chris-szel találkozzék. Amúgy a frontember barátai nincsenek elragadtatva a színésznőtől, szerintük Chris túlzottan sok időt tölt Gwyneth-tel, elhanyagolja a zenekart, a zenélést, és folyton a hölgy nyakában van; a fodrásztól kezdve egészen az új-zélandi forgatáson át az angol dábjú szíig, tulajdonképpen bárhova elkíséri.

Coldplay - Gwyneth Paltrow nagyon lecsapott

Chris a legutóbbi koncertjükön megkérte rajongóit, hogy énekeljék el a Happy Birthday c. dalocskát anyósának (újabban így hívja); mobiltelefonját a közönség felé tartotta, mindeközben Gwyneth mamája a vonal másik végén könnyekig hatva hallgatta a több tízezer Coldplay fan eufórikus szülinapi köszöntését (Chris, az én szülinapom január 20-án van).
De nem irigykedek. Flea mennyivel jobb pasi. Ugye.

kárpátidia

2003. 02. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 02. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 02. 18. 0:00
fos
Vendég 2003. 02. 18. 0:00
gyogyó Kurucz
Vendég 2003. 02. 20. 0:00
Jáááámáánn!Rásztá pávááá! Gándzsá mááán!
Vendég 2003. 02. 20. 0:00
Gratulálok jó volt a cikk...Kell egy dicsérő szü is nem;)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Gwyneth Paltrow nagyon lecsapott cikk képei
Coldplay - Gwyneth Paltrow nagyon lecsapottColdplay - Gwyneth Paltrow nagyon lecsapott