Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zalatnay Cinit megműtötték

Zalatnay Sarolta - Zalatnay Cinit megműtötték

Zalatnay Cinit néhány hónapja rákos daganattal megműtötték. Hogy milyen fokban súlyos az állapota, arról nem tudni, azonban a hírről maga az énekesnő számolt be, miszerint tavalyi rákszűrésén egy árnyékot vettek észre az orvosok. Részletes kivizsgálást javallottak, eztán műtétet.

Orvosa annyit mondott, hogy egy ilyen műtét után el kell telnie öt évnek, s ha az alatt nem lép fel komplikáció, akkor nincs gond. Reméljük, nem is lesz.

Szakemberek szerint a méhnyakrákot a sztárok tanulságos vallomásaival is meg lehetne előzni.

kárpátidia

2003. 02. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 02. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2003. 02. 25. 0:00
Az, hogy halalos betegsegekkel kapcsolatban nem szabad humorizalni meg akkor sem, ha mindenkinek meg van a sajt kis velemenye a muveszno tetteirol.
Vendég 2003. 04. 04. 0:00
Érdekes, hogy most ennyi csalás és lopás után amikor éppen lekellene ülnie a büntetést mint mindenki másnak , akkor jönnek elő ezek a szomorú hírek. Sajnálom, hogy ebben a poszt kommunista országban az egész sajtó és az igazságszolgáltatás hozzá van szokva az ismert emberek kimosdatásához, ők azok akik itt mindnet megúsznak, bármit tesznek, bárkit gázolnak. Németországban a híres emberekkel szoktak példát statuálni. Ők azok akik nem engedhetik meg maguknak a jogsértéseket. Zalatnay bármit hazudik bármennyire sajnáltatja magát, bármennyit szerepel akkor is egy becstelen ember marad , aki felelőtlenül vesz fel pénzeket és ezzel tönkre rtesz másokat. Notorius nem fizető és hazudozó csak eddig a gazdag férjek mellett nem szorult rá a csalásra. Amióta egyedül él csak így tud érvényesülni. Aki látta az MSta műsorait az tudja, hogy miféle csalás volt olyan műsorra egyáltalán pénzt költeni. De ha egy ronda Csabika úgy kívánta, akkor a tehén csöcsök is felkerültek. Ha pedig pénzt akart, akkor kicsalt az emberektől.... és ennek börtön lesz a vége ha van jogállam és igazság. Ha nem lesz börtön holnaptól minden magyar lophat-csalhat és rá hivatkozhat!!
Vendég 2003. 10. 21. 0:00
Azt kívánom neki hogy gyógyúljon meg!!!!!!!!!!!De a mellét meg NE műtse Így is iszonyú!!!!!!!!!
Vendég 2004. 04. 26. 0:00
Guest.azt uzenem neked, hogy a betegsget senki sem tudja megrendelni hogy mikor kell jonni s mikor nem, szgyelheted magad, mert mg a legrosszabb embernek sem kell kivnni, vannak sokkal rosszabbak mint a CINI pl.miniszterek igazgatk akkik lopnak s meglpnek magyarorszgrl, de a CINI az visszajott, s nem hiszem hogy meglpne magyarorszgrl, mert nagyon helyes, nagyon aranyos s szp ( s a legjobb nekesno amit sztimlok 30 ve)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Zalatnay Cinit megműtötték cikk képei
Zalatnay Sarolta - Zalatnay Cinit megműtötték