Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Spice Girls újra együtt?

Spice Girls - A Spice Girls újra együtt?

Melanie C nyilatkozatában egyértelműen megcáfolta a nem is oly régen született pletykát, miszerint a Spice lányok lehet, hogy újra együtt dolgoznak majd. A BBC érdeklődésére Mel megerősítette, hogy a vacsorát, melyet Victoria Beckhamék házában rendeztek, csakis kizárólag egy baráti találkozás kedvéért tartották meg, nem pedig üzleti megbeszélés céljából.

A sajtó azt ecsetelte, hogy az öt egykori Spice Girl jelentős hasznot remélő visszatérést tervez. Mel ennek ellentmondván egyszerűen csak „túlkapásnak ”nevezte a róluk szóló híreket.
„Az csak egy baráti összejövetel volt.”- mondta az énekesnő. „Csak egy társasági esemény, és közülünk senkit nem foglalkoztat a közös visszatérés gondolata, még csak eszébe sem jutott senkinek az újraegyesülés ötlete. Nem vitattuk meg a Greatest Hits-et sem, tényleg csak egy laza, baráti találkozó, egy kis női csacsogás kedvéért jöttünk össze a lányokkal – és ez éppen elég volt a sajtónak ahhoz, hogy felfújhassa a dolgot, ami félreértésekre adott okot. Becsületszavamra…., esküszöm az anyám életére!”

Spice Girls - A Spice Girls újra együtt?

Mel - akinek a napokban jelenik meg új kislemeze „Here It Comes Again” címmel – azzal folytatta mondandóját, hogy szerinte egyik lánynak sem jutott eszébe beszélgetni az együttes visszatéréséről.
„Különös volt, mert tényleg nagyon régóta nem találkoztunk, és olyan sok dolog történt velünk. Ennek ellenére pont olyan volt, mintha csak pár hétig nem láttuk volna egymást. Azt hiszem, mindannyian egy kicsit idegesek voltunk, és izgatottabbak a szokásosnál.”

Tipikusan diplomatikus megfogalmazással élve Mel kikerülte annak elutasítását, hogy a jövőben egyszer majd visszatér az együttes: - „Soha nem mondom, hogy soha, hisz’ ki tudja, mit hoz még a jövő…” - inkább továbbra is szólókarrierjére és a március 10-én megjelenő második nagylemezére, a „Reason”-re koncentrál.

Anett

2003. 02. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2003. 02. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 02. 28. 0:00
jó a csapat, de Geri nélkül nullát sem érnek.
Vendég 2003. 04. 16. 0:00
ELŐSZÖR IS NEM SOKAN LÁTOGATJÁK EZT AZ OLDAT DE IGAZAD VAN GERI HIÁNYZIK DE A RÉGI GERI!!!!!!
Vendég 2003. 04. 30. 0:00
Ők voltak szamomra első eggyütes akiket szerettem.Hiányzik a régi 5-ös csapat
Vendég 2003. 10. 14. 0:00
Sziasztok! Kérlek segítsetek nekem! Honnan tudom letölteni a klippeiket és az összes számukat?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Spice Girls újra együtt? cikk képei
Spice Girls - A Spice Girls újra együtt?Spice Girls - A Spice Girls újra együtt?