Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin ágybe cipelte Danii-t?

Justin Timberlake - Justin ágybe cipelte Danii-t?

A POP Rómeója, Justin Timberlake ágyba vitte Dannii Minogue -ot — mindössze néhány órával azután, hogy nővére, Kylie fenekét lecsekkolta a Brit díjátadó gálán. A nagysikerű színpadi produkció után a szívtipró mégis a kishugival, a 31 éves Dannii -vel osztotta meg szállodai szobáját és ágyát.

A diíjátadó gála afterpartyján még mindkét ausztrál nővér társaságát élvezte a 22 éves fiú, de a taxiba már csak Danniivel ült be, az uticél pedig a Mandarin Oriental Hotel volt Knightsbridge -ben .
A párocskához először csatlakozott egy jókora társaság is egy buli utáni bulira, de hamarosan mindenki aludni tért, kettesben hagyva Justint és Dannii-t. Dannii két hónapja szakított vőlegényével, Craig Logan -nel, most pedig minden barátnője őt irigyli a Justinnal töltött éjszakáért. Egyik jelen lévő barátnője szerint azonnal látni lehetett köztük a szikrákat.

Jónap Tamás

2003. 02. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 02. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 02. 27. 0:00
Britney ujra vissza akarja hoditani Justint az uj klipjebol kifolyolag ugyanis a (CRY ME A RIVER) cimu szamaval ezt valta Britney A tovabbi palyafutasunkal es az egyuttletunkel nincs semmi baj ugyanis Justin tovabbra is szeret engem es ez az egesz Danii ugy azert volt mert Danii szulinapjat tartottuk amikor veletlenul lecsapodott az aram a nagy feszultaeg miatt es en kozben(marmint Britney)kimentem elszivni egy cigarettat mert a szobaban fustjelzok voltak es kicsit be is piaztunk es egy kicsit rosszul is voltam kimentem az ajto ele,hogy friss levegohoz tudjak jutni.Egyebkent Danii Justin unokanovere.Igy tett a popsztar.
Marci 2003. 03. 15. 0:00
BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!BÉNA!
Vendég 2003. 03. 18. 0:00
barom
Vendég 2003. 04. 04. 0:00
Mióta szakitotak Brineyvel azóta még helyesebb lett ezért tapadnak rá a csajok. Anita

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Justin ágybe cipelte Danii-t? cikk képei
Justin Timberlake - Justin ágybe cipelte Danii-t?Justin Timberlake - Justin ágybe cipelte Danii-t?