Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Akkor Sporty Spice, most ember

Mel C - Akkor Sporty Spice, most ember

Ne tévesszen meg senkit, Melanie C Sporty Spice-ként is ember volt, de mostanra valóban emberré avanzsálta magát. Mint tudjuk, a Spice Girls legnagyobb tehetségeként számon tartott énekesnő a brit producerek biznisz szája szerint a sport hírnökeként villogtatta tudását. Ekkor minden csodaszép volt, legalábbis igazán annak tűnt.

Számtalan előzményt követően kilépett a lánycsapatból, és hazaköltözött a szüleihez. Az együttérző bulvárlapok hemzsegtek a kezeiket dörzsölgető lesipuskások remekműveitől, mindenütt a depressziós, elhízott exSporty volt látható. Egész nap az ágyában feküdt, menekült a külvilágtól, folyamatosan sírt. Egyszerű a képlet. Akkoriban a Spice Girls egytől egyig evészavarral küszködött, non-stop koplaltak, előfordult, hogy napokig csak gyümölcsleveken éltek. Geri és Emma is az anorexia nervosaval küszködnek a mai napig.

Mel C - Akkor Sporty Spice, most ember

Mel volt az egyetlen közülük, aki bevállalta új arcát, és ha most partvisnyelek mögött bújócskáznának, biztosan csak őt látnák meg négyük közül, de ennek mi örülünk a legjobban.
Mel C esetéből remélhetőleg számos fiatal megtanulta: a „minden nő tökéletes, és minden férfi izmos” Matrix-világ egyenrangú azzal, hogy a benne részt vevő áldozatok ne vállalják önmagukat, megfeleljenek egy álomittas, nem létező tökéletességre fanatikusan sarkalló, elvárásokkal teli valótlan kreációnak.
Mel köszöni, azóta tök jól van, Tom Starr, kiadója igazgatója szerződést, és szerelmet ajánlott fel neki.
Háhh, gratu, Mel!

kárpátidia

2003. 03. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 03. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 03. 10. 0:00
A kép nagyon jó! Gerzsonnak tetszik. (gerzson kiváló költő és politikus.) a cikk is, csak néha a cikkjeid érthetetlenek, dia... nem mindenki érti őket...:( de sok szerencsét!
2003. 03. 11. 0:00
Mel C yoo!
Vendég 2004. 01. 13. 0:00
Ez a lány szép és tehetséges, nemhiába szerepel még mindig. Sok boldogságot neki.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Akkor Sporty Spice, most ember cikk képei
Mel C - Akkor Sporty Spice, most emberMel C - Akkor Sporty Spice, most ember