Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kelly Osbourne gyűlöli Christina Aguilera-t

Kelly Osbourne - Kelly Osbourne gyűlöli Christina Aguilera-t

Nem esik messze az alma a fájától. Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Sok lúd disznót győz. Háá-háá. Az első közmondás a lényeges. Kelly zavargásaival bebizonyította, hogy ő leginkább édesapjára hasonlít. A magatartástudományi intézetek bizonyára jó alanynak tekintenék ezt a kedves családot.

Hisz életüket folyamatosan (valamelyest) a „Music Television Europe The Osbournes” valóságshowján keresztül követhetjük. De nem csak itt, Kelly mindenütt adja a formáját, hol szállodák halljaiban, asztalokon részegen (azaz szeszes ital fogyasztásától úgy viselkedik, ahogy józanul nem szokott, bár feltehetőleg ez sem pontos megfogalmazás) ugrabugrál, sőt randalíroz. Édesanyja rákos beteg, talán belátással lehetne rá… Ám az immár nagykorú Kelly megállíthatatlannak tűnik, tanárainak szóló Shut up! c. slágere igen nagy népszerűségnek örvend, emellett pedig nem éppen sportszerűen kürtöli, ahol csak lehet, hogy idézem: „Christina Aguilera egy képmutató ribanc.”
De mé?

kárpátidia

2003. 03. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 03. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 03. 04. 0:00
de mé? Hát ha láttad volna a tegnapi blikkben a smink nélküli képet,, nem kérdeznéd ezt...
Vendég 2003. 03. 05. 0:00
Kelly Osburne egy DAGATT TEHÉN.Ő álmában és 25plasztikai műtétel se nézne ki KICSIT SE mint christina. Dagatt bunko tehén. És még a hangja is szar.Amugy én K.Osburne-t megnézném smink vagy melltarto nélkül. Te jó ég.......x_x
Vendég 2003. 03. 05. 0:00
Azért mondja x-tinára hogy ribanc,mert nincs 1olyan pasi se aki a Kelly megb***-ná. most képzeljétek el terpeszben.Undoritó!
2003. 03. 06. 0:00
X-tina sokkal jobb. Kelly nem is tud énekelni csak ordítozni!! Boáhh. Feldolgozással meg könnyű híresnek lenni! X-TINA A LEGJOBB!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Kelly Osbourne gyűlöli Christina Aguilera-t cikk képei
Kelly Osbourne - Kelly Osbourne gyűlöli Christina Aguilera-t