Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beugrott a nővére bugyijába

Dannii Minogue imádja nővére alsóneműit, olyannyira, hogy amikor csak teheti, egy óvatlan pillanatban betoppan Kylie hálószobájába, és izgatottan magára próbálja testvérkéje neglizséit. Oké, ez Markos-Nádas után szabadon „ebben a formában nem igaz”, hiszen Dannii már nem féltékeny az egykor Jason Donovan-nal hetyegő duzzadt ajkú családtagra.

Oly mértékben, hogy a szintén sztárbabérokra vágyó húgocska megvásárolta Kylie hetek óta kapható fehérnemű kollekciójának legszexisebb darabjait. „Leginkább a csipkés, áttetsző formációk tetszenek. Imádom a tangáit, több alkalommal viseltem fotózásokon, ugratom is vele, jó lenne már, ha fizetne, amiért folyton reklámozom.” – nevetgélt Dannii.
Azóta már elkészültek Kylie divatkollekciói is, melyek természetesen – akárcsak a fehérneműi – a saját nevével fémjelzettek. Ehhez a hosszútávú tervezethez kapcsolódott Jennifer Lopez és Pamela Anderson is.
Gondolom, Jennifer nagy bugyogókat is terveztetett, méghozzá akkorákat, amiket akár akusztikus gitárokra, nagybőgőkre is aggathatunk. Ekkor aztán bebizonyíthatjuk, Jennifer beceneve valóban mennyire találó.

kárpátidia

2003. 03. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 03. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 05. 13. 0:00
A kedvenc énekesnoim egyike. Szerintem jobb mint Kylie.
Vendég 2003. 06. 01. 0:00
kylie jobb
Vendég 2003. 06. 07. 0:00
okos caj lehet
Vendég 2003. 06. 20. 0:00
Szerintem Dannii-nak Jobb zenéje van mint nővérének Kylie-nak.Kylie lassan kiöregszik a pályából. Dannii legjobb számai:I begin to wonder, Who do you love now? ,Put the needle on it, Ráadásul Dannii formásabb Kylie-nál!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Beugrott a nővére bugyijába cikk képei