Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tara, egy nő a BB-házból

Válogatás - Tara, egy nő a BB-házból

Tara régi vágya, hogy énekes lehessen, most megvalósult, hiszen megjelent a lemeze, „Így fogadj el” címmel, amire 10 dalt énekelt fel. A Big Brother házban többször is említette, szeretne egy saját lemezt. A Big Brother CD-n énekelt dala alapján kerestek valakit, aki megvalósíthatná énekesi álmait.

Tara későbbi producere ( Szarvas József) is nézője volt a BB-nek, így teljesen megismerhette Tara személyiségét. Szarvas József és Molnár Gábor szerzőpáros az ő lelkivilágára írta a dalokat, így azok teljesen az ő érzéseiről szólnak. Tizenöt dal készült el, amelyek közül Tara választotta ki azokat, melyek a leginkább tetszettek neki, és amelyek a leginkább róla szólnak.
Az egy hónapig tartó felvételek gördülékenyen mentek. Könnyű volt Tarával együtt dolgozni, aki minden instrukciót lelkesen követett. A feléneklések előtt sokat gyakoroltak, ezért azok többnyire az éjszakákba nyúltak a felvételek, és az utolsó stúdió órák olyan megerőltetőek voltak, hogy Tara kimerültségében néha elsírta magát. Mario is segít Tara karrierjének ápolásában, egy német producernek mutatta meg a dalokat aki felfigyelt a „Múltat feledni” c. számra. Kacérkodnak a külföldi kiadással, a tervek szerint angolra és németre fordítanák le. A lemez több duettet is tartalmaz, amit Tara Pongóval énekel. Az egyik ilyen számot (Múltat feledni - lassú) Szegeden a sportcsarnokban is elénekelték egy BB - rendezvényen, ahol a meghatódott közönség könnyekben tört ki. Majd meglátjuk mi sül ki ebből az albumból, tetszeni fog-e a közönségnek, lesz-e folytatás? Reméljük a kérdésekre mihamarabb választ kapunk!

Jónap Tamás

2003. 03. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 03. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 03. 20. 0:00
végre volt vmi marha,aki felkarolta,szegény hülye szépen le fog bőgni
Vendég 2003. 03. 29. 0:00
A BB.-ben még elviseltem , de most ki vagyok akadva!!!!! Inkább nézem a való világot!!
Vendég 2003. 04. 04. 0:00
Tara egy nem túl szép csaj, inkább menne a fiához!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2003. 04. 04. 0:00
A VV jobb, Taran egy nyomi, de el kell viselni, ami nagyon fájdalmas!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tara, egy nő a BB-házból cikk képei
Válogatás - Tara, egy nő a BB-házból