Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney megkomolyodik

Britney Spears - Britney megkomolyodik

Britney Spears egy tiszta életű tévébemondóval jár együtt, aki valószínűleg leszoktatja az énekesnőt a vad bulizásról. Britney tavaly november óta ismeri az MTV egyik házigazdáját, Mike Kasem-et, de a dolgok csak az elmúlt pár hétben fordultak komolyra.

A popsztár miután szakított Justin Timberlake-kel elveszítette a jó kislány imidzsét, a pletykák szerint viszonya volt Colin Farrell színésszel, és a Limp Bizkit frontemberével, Fred Durst-tel is.

Mike azonban, aki a legendás amerikai rádiós lemezlovas, Casey Kasem fia, teljesen más, mondhatni cserkészfiú Drust-höz, vagy Farrell-hez képest.

A bárok és klubok helyett romantikus helyekre viszi Britney-t vacsorázni, az énekesnő louisiana-i otthonának közelében. Ráadásul az estéket összebújva a tévé előtt töltik, ahelyett, hogy hajnalig iszogatnának.

Britney Spears - Britney megkomolyodik

Ennek a románcnak azonban legjobban Britney családja örül, akik kezdtek aggódni a pophercegnő non-stop kimaradásai miatt.

Az énekesnő egyik barátja a következőket mondta: “Mike segít Britney-nek, hogy túljusson Justin-on. Eddig éjszakákat bulizott át. Aztán belépett Mike az életébe, és pozitív hatással van rá. Megmutatja neki, hogy másképp is jól érezheti magát.”

Anett

2003. 03. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2003. 03. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 03. 21. 0:00
Szerintem nagyon jó, sőt tetézi, hogy szeretem is Britney-t tehát nagyon örülök neki!! Szerintetek milyen lesz az uj albuma? Puszilok mindenkit!
Vendég 2003. 03. 21. 0:00
Imádom Britney-t és ha lehet akkor csináljatok ilyen szavazást is!! Kiváncsi vagyok, hogy hányan vannak, akik elpártoltak mellőle az uj image miat... Köszönöm előre is!
Vendég 2003. 03. 23. 0:00
Hajra csajok! Hat telleg jo lenne egy szavazas, mert legalabb kiderulnee milyen picsa!Egy szetplasztikazott kurva,akinek semmi hangja,semmi zenei erzese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! milyen uj image-ugyan olyan nyalas mint regen csak a Slave for you szam turheto a tobbi olyan szar nyalas szam!!!! Ja azt kihagytam hogy mindenrol hazodozik!!!! Christina Aguilera sokal jobb,ha azt mondja imaget-et valt be is tartja!Emelett szep,jo hangu,ES JO ZENEJE VAN!!! XTINA
Vendég 2003. 03. 25. 0:00
Xtinának üzenem, hogy az ő kedvence is plasztikáztatott!!! Vagy azt elfelejtetted? Ja és Chrissznek nem kéne szétdrogoznia az agyát!!! Mert még hülyébb lessz!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney megkomolyodik cikk képei
Britney Spears - Britney megkomolyodikBritney Spears - Britney megkomolyodik