Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zsédenyi Adrienn ujja köré csavarta a közönséget

Zsédenyi Adrienn - Zsédenyi Adrienn ujja köré csavarta a közönséget

Zsédenyi Adriennről nem mondhatni, hogy semmi színpadi rutinja nincs. A Cotton Club Singers-szel, melynek közel 7 évig volt tagja, a legkisebb kluboktól a legnagyobb színpadokig mindenhol felléptek.

Adrienn azonban szerette volna bebizonyítani, hogy szólóénekesként is megállja a helyét a színpadon, ezért 2001-ben kilépett a csapatból.
Ez azért is számít bátor lépésnek, hiszen az elmúlt 10 évben állandó sikert egyetlen hazai női előadó sem tudod elérni. Neki azonban minden adottsága megvan ahhoz, hogy ezen változtasson. Tanusíthatja ezt az a közel 100 főnyi közönség is, akik nemrégiben részt vehettek Adrienn zárt körű koncertjén. Nem nevezhető ez lemezbemutatónak, hisz az album már tavaly megjelent. Természetesen a koncert magját azért mégis a lemez dalai képezték, de hallhattunk néhány feldolgozást is Adrienn kedvencei közül. Néhány dalban még segítsége is akadt, pl. Rakonczai Viktor vagy Perei Timoteus személyében. S ha netán lett volna olyan a nézőtéren, aki kételkedett volna abban, hogy élőben szólnak a dalok, azoknak is megvolt a bizonyíték: a technika ördöge családostul érkezett a koncertre, hiszen kétszer is áramkimaradás zavarta meg a műsort, Adriennt azonban ez sem hozta zavarba, mikrofon nélkül is folytatta tovább az éneklést!!! Ezt aztán már a nézőtéren ülő zenészkollégák - pl. Charlie vagy a United tagjai - sem hagyták szó nélkül, ők is beszálltak a kórusba! Az sem gyakori eset, hogy szakmai közönség visszatapsoljon valakit a koncert végén, de Adrienn ezt is kiérdemelte csodálatos hangjával. A hírek szerint hajnalig tartott az örömzenélés, a szomszéd teremben vacsorázó közönség nagy örömére.

Jónap Tamás

2003. 03. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 03. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 03. 29. 0:00
Adrienn csodálatos, nagyon szép a hangja, igazi nő. Hajrá! :o)
Vendég 2003. 03. 29. 0:00
Szerintem nagyon aranyos csajszi! Bár kicsit nyitottabb is lehetne,túlságosan visszafogott néha.Én úgy érzem!Ettől eltekintve még sokra viheti a hangjával,csak nem Magyarországon kéne próbálkoznia!!!Bár,ennyi erővel bármelyik jó magyar énekesnek-énekesnőnek lehetne ezt mondani.Puszy:Kata :)
Vendég 2003. 03. 31. 0:00
Jó zene
2003. 04. 03. 0:00
Imádom a csajt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Zsédenyi Adrienn ujja köré csavarta a közönséget cikk képei
Zsédenyi Adrienn - Zsédenyi Adrienn ujja köré csavarta a közönségetZsédenyi Adrienn - Zsédenyi Adrienn ujja köré csavarta a közönséget