Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kelly Osbourne megízlelte az MTV „való világát”

Kelly Osbourne - Kelly Osbourne megízlelte az MTV „való világát”

Ozzy Osbourne lánya mostanában igen dühös a MTV zenei adóra, amely otthont ad a The Osbournes nevezetű, a családról szóló műsornak:a harag oka állítólag az, hogy a csatorna illetékesei úgy döntöttek, nem játsszák Kelly új dalát, a Come Dig Me Out-ot.

Kelly Osbourne arra panaszkodott, hogy a zeneadó csupán meghatározott számú zenei klipet hajlandó sugározni, azok közül is azok az előadók élveznek előnyt, akik már befutottak, vagyis magas fordulatszámon termelik a profitot.

"Hánynom kell az MTV-től” – fejezte ki véleményét az Antimusic.com weboldalnak Kelly. „Amikor arról panaszkodtam, hogy nem játsszák az új videóklipemet, azt mondták, hogy csupán 35 klipet adnak le hetente, és azokat váltogatják. Pedig régebben ez a csatorna az új tehetségeknek adott bizonyítási lehetőséget.”

Kelly Osbourne - Kelly Osbourne megízlelte az MTV „való világát”

„Mostanában, ha nem rapper vagy, vagy nem arról szövegelsz, hogy hogyan teszed magadévá az iskola legszebb lányát, meg hogy milyen jó gördeszkázni, már ki is teszik a számaidat a kukába.”

Kelly Osbourne albuma a múlt novemberi megjelenés óta csupán 134.000 példányban kelt el, de a The Osbournes show sztárja elárulta: nem érdekli, hogy veszik-e az albumát, vagy hogy a közönség elfogadja-e komoly művészként.

Anett

2003. 04. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2003. 04. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 08. 01. 0:00
gyülölöm csak pinket akarja utánozni de nem megy neki!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kelly Osbourne megízlelte az MTV „való világát” cikk képei
Kelly Osbourne - Kelly Osbourne megízlelte az MTV „való világát”Kelly Osbourne - Kelly Osbourne megízlelte az MTV „való világát”