Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hybrid koncert, VörösYuk

Hybrid - Hybrid koncert, VörösYuk

Március 31.-én régi vágyamnak tettem eleget, és újra elnéztem a Hybrid zeneileg és hangulatilag szórakoztatónak ígérkező koncertjére (igaz az enteriőr hangulatomat talán az esti Mayday buli adhatta). Sajnos kicsit kevesen gondolkodtunk így aznap este, de a családiasra sikeredett hangulat mindenért kárpótolta az Óbudára kilátogató embereket.

Kevesen voltunk. A VösörYuk adottságaiból ítélve ez talán még szembetűnőbb jelenség volt. De ezek a tényezők nem szegték kedvét a rajongóknak és a zenészeknek egyaránt. Az este 11-kor színpadra lépő formáció már az idősebb korosztálynak játszott, mivel a két előzenekar abban a szerencsés vagy éppenséggel szerencsétlen helyzetben volt, hogy az utolsó járatokkal hazautazó 15-16 éves nu-metal korosztály viszonylag nagy létszámban képviselte magát az este elején, igaz a főzenekar késői kezdése miatt sajnos távozniuk kellett.

A fellépés színvonala hozta a szokásos magas szintet, színpadi produkcióban, zenében és megszólalásban egyaránt. A közönség az elhangzott 10 dalból is érezhette, hogy a Hybrid jelenleg a feltörekvő metal generáció legjelentősebb és legváltozatosabb képviselője. Személy szerint a zenekart a dallamos, érzelmekkel fűtött szerzeményeik és az énekes valódi szélessávú énekhangja miatt kedvelem annyira.

A Hybrid a nemrégiben megjelent Counting maxi budapesti promotálását ezennel le is zárta, a tavasz a vidéki népszerűség növelésének égisze alatt fog elkövetkezni, egyéni fellépések és a C.D.T. vendégeként.

Simon Péter

2003. 04. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 04. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 07. 31. 0:00
Király a zenéjük és kész
Vendég 2004. 01. 27. 0:00
Ádám a világ 1ik legkedvesebb csillaga! Qrva rendesek a rajongókkal, értékelnek minket, és amúgy is Iszeni hangja van az énekesnek!
Vendég 2004. 07. 10. 0:00
Elég igényes muzsika,akárki akármit mond... !!!
Vendég 2004. 10. 12. 0:00
Sziasztok srácok!Köszönöm minden rajongótok nevében a 2004.10.09.ei Sportban leadott koncerteteket!29-én újra találkozunk!:)Ádámnak külön köszönöm a kért pengetőt, na és a turnécsokit is:)És a bulitok nagyon állat volt!!!:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Hybrid koncert, VörösYuk cikk képei
Hybrid - Hybrid koncert, VörösYuk