Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szatmári Orsi szólóban, de töretlenül

Szatmári Orsi - Szatmári Orsi szólóban, de töretlenül

Orsi az igényes, minden részében kidolgozott precíz zenei munka és az elvárásoknak való feltétel nélküli megfelelés híve. Szereti az újdonságokat és a megújulást. Ezek az ambíciók és baráti kötődések vezették az ENJoy négytagú énekformáció megalakításához.

Ezzel a kvartettel eredeti angol nyelvű mai funky-soul zenéket ad elő komoly vokál szekciókkal felépítve, különböző nívós rendezvényeken.
Az énekesnő rengeteg formációban működött közre, most úgy döntött önállóan mutatkozik meg a közönség előtt. Hamarosan megjelenik szólólemeze, melynek címe „Most Minden Más”. A kitűnő, igényes, bulis és egyben érzelmes slágerek zenéjét Orsi szerezte, a szövegeket több társával együtt szintén ő követte el. Orsi egyszerre szelíden kislányos és dögösen vad külseje, fantasztikus énekhangja társulva a profi management-munkával igazi sikert ígér. Az album első slágere, a Bújj hozzám c. dal hamarosan a rádiók és a televíziós show-k állandó kedvence lesz. Orsi profi táncosokkal, igazi színpadi show-val pedig áprilistól mindenhová ellátogat az országban, ahová csak hívják.

Jónap Tamás

2003. 04. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 04. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 04. 09. 0:00
te tamás, nem lett kakis a nyelevd ? :) "Az album első slágere, a Bújj hozzám c. dal hamarosan a rádiók és a televíziós show-k állandó kedvence lesz." Jah, gondolom már befizették pár helyre a csajt ... bizom benne, h véletlenül sem látom ezt az igényes, kedves, szelid, bübájos, baráti, vadmacska.. broáf!
Vendég 2003. 04. 09. 0:00
tamás: lecumizott ?
Vendég 2003. 04. 09. 0:00
de őszintén!
Vendég 2003. 04. 11. 0:00
hanyadik "formáció" ez?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Szatmári Orsi szólóban, de töretlenül cikk képei
Szatmári Orsi - Szatmári Orsi szólóban, de töretlenülSzatmári Orsi - Szatmári Orsi szólóban, de töretlenül