Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Guano Apes, március 31., Pecsa

Guano Apes - Guano Apes, március 31., Pecsa

Ezen a kissé borongós és hűvös estén a hétfő ellenére viszonylag sokan választották esti szórakozás gyanánt a német rock legkiemelkedőbb zenekarának fellépést a Pecsában. A szokás jegyár és a dátum ellenére a csarnokban családias légkör jelleg alakult ki az emberben a nagyjából kétharmad ház láttán.

Előzenekar híján, este fél 9kor fényárban és füstfelhőben színpadra lépett a legutóbb a Szigeten látott formáció. A felállás természetesen nem változott az évek során, és egyből belefogott a csapat harmadik stúdió albumának promotálásába. Az első számoknál még lelkes közönség heves lendület5e később alábbhagyott, mivel viszonylag kevesen ismerték az új dalokat.

Guano Apes - Guano Apes, március 31., Pecsa

Az új szerzemények a jól bevált receptre építenek: energikus, dallamos és gyors tempók, nehéz mellette ülve maradni. A gitártémák jobban kidolgozottak és a zene sokkal változatosabb, színesebb lett az elmúlt korszakokhoz képest. A repertoárban hallhattunk egy-két régebbi slágert is.

Rendkívül zavart a biztonsági őrök élő falként való tornyosulása a rajongók hada előtt, mivel négy keményebb kötésű fiatalember a túlzott biztonság jegyében a közönséggel szemben egy emelvényen foglalt helyet, figyelve, hogy ki és mikor kezdeményez kisebb fajta ugrálást, esetleg isten adja body surfing-et. Akik pedig vették a bátorságot, és fentebb felsorolt tevékenységekbe fogtak, annak azonnal és határozottan elvették tőle a kedvét a „tornyok”.

Jellegtelennek találtam a koncertet, a Guano hozta szokásosat, de egy hajszálnyival se többet. A közönség jól érezte magát, de általában hűvös és visszafogott volt. A ruhatár és a büfé legalább gyorsan és kiforrottan működött. Tipikusan olyan koncert volt, amiért nem fizettem volna közel 5000 HUF-t.

Simon Péter

2003. 04. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 04. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 04. 18. 0:00
Az hogy ha nem tetszik akkor ne fizess 5000 rugót!!!!!!és a GUANO APES az egyik legjobb rock-együttes!!!!!!! Ráadásul a You can't stop me a legjobb számuk!!!! az emberek(a rockerek ) örjöngenek a GUANO APES-ért!!!!! én is imádom és naponta 7-millkószor meghallgatom és üvöltetem!!!!!!
Vendég 2003. 05. 27. 0:00
Tök hülyeség az egész eggyüttes!Nem tudom hogy tudtok ilyen mocskot hallgatni!?
Vendég 2003. 05. 30. 0:00
imádom a Guano Apest! Qrva jo a zenéjük
Vendég 2003. 06. 02. 0:00
A leglobbak

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Guano Apes, március 31., Pecsa cikk képei
Guano Apes - Guano Apes, március 31., PecsaGuano Apes - Guano Apes, március 31., Pecsa