Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Klemy, az újonc

Klemy - Klemy, az újonc

A bemutatkozó albumot egy maxi és egy tíz dalt tartalmazó kazetta előzte meg. A nőnapkor megjelent lemez a Mond azt, hogy szerelem címet viseli. A címadó dal zenéjét és szövegét, csakúgy mint a többi dalét, ő maga írta.

A hangszerelés Ember Péter munkája. Követlező nagylemez hamarosan várható, Hol az a lány címmel. Hamarosan rádiókörútra indul, hogy az új lemez címadó dalát eljuttassa a közönséghez.
Egyik első sikere a szépségkirálynő választás volt, ahol élőben énekelt. Arcát és dalait pedig a Fássy Mulatóból ismerhettük meg, ahol jelenleg is rendszeresen fellép. Egy dunaújvárosi fellépés volt a legemlékezetesebb számára, ahol egy éberkómában szenvedő gyereknek tartottak segélykoncertet. Kedvelt a klubok, és a diszkók körében, ahol folyton új rajongókat szerez. Ezek a hölgyek pedig fáradtságot nem kímélve hívogatják akár hajnali fél háromkor is, csakhogy kideríthessék, éppen melyik telefonszámon lehet vallomásokat súgni a fülébe.
Magyarországon kívül Erdélyben lép fel sokszor, ahova rendszeresen hívják turnézni. Idén tavasszal lesz a legközelebbi fellépéssorozata külhonban, ahol az Euro Musickal a napokban írt alá lemezszerződést. Majd meglátjuk hogyan tovább, mindenesetre a kezdet ígéretes.

Jónap Tamás

2003. 04. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 04. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 07. 27. 0:00
KLEMY AZ ISTEN!!! Mindenki énekelje! Mondd azt hogy SZERELEM!!4
Vendég 2004. 12. 07. 12:01
:DDDDDDDDDDDDDDD
Vendég 2004. 12. 07. 12:02
ezek a professzionális fotók.. ebből is láccik klémly igényessége.. meg ez a hányadék piros zakó vagy mia f*szom.. hányááááááááááás
Vendég 2005. 09. 07. 7:38
KA KI KA KI

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Klemy, az újonc cikk képei
Klemy - Klemy, az újoncKlemy - Klemy, az újonc