Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hosszú idő után újra előtérben a Staff

Staff - Hosszú idő után újra előtérben a Staff

A Wham együttes George Michael „Last Christmast” c. sikerdalát 20 év után az egész világon először dolgozhatta fel idegen – vagyis magyar nyelven a Staff együttes. A mindenki számára jól ismert szám után, a nem rég megjelent Non-Stop albumukról most az „Ágyra járok” c. dal következik.

Természetesen a dalhoz egy pikáns és rendkívül pörgős klip és készült. A Staff együttes - Marci - gitár, zeneszerző, hangszerelő, - Éliás Jr. - ének, zeneszerző, szövegíró - egy rendkívül lendületes Funk-hous-os maxi single-t hozott létre, amely hűen tükrözi a mai modern funky zene hangzásvilágát. A maxin megtalálható az „Ágyra járok” angol verziója is, amelyet külföldön, 19 országban és hazánkban is előszeretettel játszanak prominens Dj-ék, mint Dj. Bárány Attila, Gömbi, Spigiboy). Ezen kívül nem kisebb nevek, mint Náksi és Brunner által készített remixe is megtalálható a Staff új maxiján. Végül és nem utolsó sorban a lemez különlegességét fokozza a „Last Christmas” c. dal magyar változata, „Lesz minden, amit szíved akar” szöveggel, mely stílszerű befejezés a Staff együttes legújabb maxiján.

2003. 04. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 04. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 04. 16. 0:00
Hali! "A Wham együttes George Michael „Last Christmast” c. sikerdalát 20 év után az egész világon először dolgozhatta fel idegen – vagyis magyar nyelven a Staff együttes!" Én, mintha már hallottam volna régebben is magyarul! Talán Kozsó barátunk követte el az átdolgozást! Ha tévednék, bocs!
Vendég 2003. 06. 29. 0:00
Olyan minta először hallanád, de mégis ismerős... Hogy honnan? A választ mindenki magában hordozza.
Vendég 2003. 08. 31. 0:00
I LOVE STAFF :)
Vendég 2005. 12. 07. 21:46
ÜDV! A Wham együttes George Michael „Last Christmast” c. sikerdalát szeretném felvenni magyarúl-ha valaki megkűldené hálásan megköszönném. Köszönettel:Viktor Viktorboy@citromail.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Hosszú idő után újra előtérben a Staff cikk képei
Staff - Hosszú idő után újra előtérben a Staff