Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Leforgatta új videoklipjét az Ámokfutók

Ámokfutók - Leforgatta új videoklipjét az Ámokfutók

A dal a napokban megjelent nyolcadik, Soha véget nem ér című új Ámokfutók lemez első gyöngyszeme. A történet egy szomorú élményt dolgoz fel. A főszereplőket maguk az együttes tagjai, Kozso, Susie és Jeanette alakítja. A férfi (Kozso) együtt él egy lánnyal (Susie), közben azonban egy harmadik lányról álmodozik (Jeanette).

A pár otthonában feszült a hangulat, a lány láthatóan hiába közelít a fiúhoz, az tudomást sem vesz róla, máshol jár az esze (és a szíve). A fiú mindenhol és mindenkiben az elvesztett kedvest látja. Hamarosan kiderül, hogy a lány akiről a fiú ábrándozik, már nem él. Ezt jelzi az a fotó is, melyen a fiatal szőkeség látható és a keret sarka egy fekete szalaggal van átkötve. Ennél a jelenetnél egyébként Kozsonak komoly megpróbáltatáson kellett keresztülmennie. Hiszen az Ámokfutók énekese soha nem szégyellte, ha könnybe lábadt a szeme, most azonban „rendezői utasításra” kellett volna elsírnia magát. Nos, ez már nehezen ment, sőt segítség nélkül nem is sikerült. A stáb mindent megpróbált, hagymát aprított, szemcseppet csepegtetett, fél óra hiába való próbálkozás után azonban azon kívül, hogy az egész stáb könnyesre nevette magát Kozso nem érzékenyült el kellően. Végül egy még erősebb hagymához folyamodtak. Kozso pedig megpróbált nem figyelni a hahotázó forgatócsoportra és beleélte magát a helyzetbe. Így végül megjelentek a várva várt könnycseppek.

Ámokfutók - Leforgatta új videoklipjét az Ámokfutók

A történet folytatásában a párocska elindul otthonról, a fiú szeme továbbra is a távolba réved.
Mindenhol és minden szemben jövőben az imádott kedvest látja. Egyszer – egyszer megpróbálja őket megérinteni, de hiába. Elhúzódnak, és rögtön visszaváltoznak. A lány tükörképét látja a kirakatban, az ő arca mosolyog vissza az újságok címlapjáról. Elsétálnak egy kávézóig. Itt már komoly vita alakul ki a fiú és a lány között, a lány kiabál, veszekszik, mert a fiú tudomást sem vesz róla. A pincérnőben is szerelmét véli felfedezni.
A lány ekkor felugrik a székről és elrohan. A fiú feláll és elsétál, már nem is vesz tudomást a szembejövőkről. Azok át- és visszaváltoznak. A fiú azonban már nem foglalkozik velük.
Újra szembe jön a képen látható kedves, egyenesen a fiú szemébe néz. A fiú elfordul, a lány megpróbálja megérinteni. A fiú elhúzza a kezét. A lány most azonban nem változik vissza.
Amint pár lépés távolságra ér a fiú, azt látjuk, hogy most ő változik át, egy egyszerű járókelővé. Végül a lány sétál tovább szomorúan. A klipet Koós Gergő – Tóth Gergely páros rendezte.

Jónap Tamás

2003. 04. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 04. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 06. 26. 0:00
Láttam a klipet! Isteni! Csakl az a baj, hogy az egyetlen magyar zenecsatorna alig játsza szzinte soha!!!!!!!!
Vendég 2004. 07. 16. 0:00
Kedves Guest! Te nem beszélni magyar nyelv??? :(
Vendég 2004. 07. 16. 0:00
Valszeg elvette az eszét az új Kozsó förtelem...
Vendég 2004. 07. 16. 0:00
Valszeg elvette az eszét az új Kozsó förtelem...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Leforgatta új videoklipjét az Ámokfutók cikk képei
Ámokfutók - Leforgatta új videoklipjét az ÁmokfutókÁmokfutók - Leforgatta új videoklipjét az Ámokfutók