Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mondani könnyű, de csinálni nem!

Egyszercsak - Mondani könnyű, de csinálni nem!

A napokban forgatta le az Egyszercsak zenekar, harmadik videoklipjét a nagylemezéről. A fiatal zenészekből álló zenekar, jól szórakozott az éjszakába nyúló filmezésen. A rendező (Indián) , nem egyszerű ötlettel állt elő.

A helyszínre hívta kaszkadőr barátját, aki egy rövid terepszemle után gitárjával együtt, „fellógatta” Szepesi Matyit a plafonra…
Ezzel még nem lett volna baj, de a forgatási szünetekben a gitárosnak támaszra volt szüksége, hogy tartani tudja magát. A közel egy órás lógás után Matyi megmenekült, de alig állt a lábán. A forgatás helyszíne egy régi gyártelep volt. A koncepció szerint,a rendező beterelte őket egy öreg liftbe, ahol ugrálniuk kellett. Nem lett volna baj mindaddig, amíg az elhasználódott felvonó nyikorogni nem kezdett. Ekkor úgy döntött a stáb, jobb lesz, ha mihamarabb kiszállnak a liftből.

Jónap Tamás

2003. 05. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 05. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 05. 15. 0:00
Az Egyszercsakról sokkal többet kéne cikkezni mert nagyon jó együttes..Belőlük még lesz valaki!Nagyon jó számaik vannak és dögösek }:))
Vendég 2003. 05. 19. 0:00
Egyetértek!
Vendég 2003. 05. 19. 0:00
Tényleg kurvajók! És a koncertek is jók, igazi humorral fűszerezettek, az énekesnő pedig nagyon bájos! Sok sikert nekik!!!!
Vendég 2003. 05. 20. 0:00
Szasztok! Tök jó, hogy a "Mongani könnyű" lesz a következő klipjük. Szerintem az emberek nagy többségének fogalma sincs, hogy milyen fasza zenét játszanak! Nem tudom, miért az "Ahogy nézlek"re forgattak először klipet, a többi szám sokkal dögösebb.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Mondani könnyű, de csinálni nem! cikk képei
Egyszercsak - Mondani könnyű, de csinálni nem!