Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ricky Martin ismét spanyolul énekel

Ricky Martin - Ricky Martin ismét spanyolul énekel

A 2000-es Sound Loaded óta Ricky Martin rajongók milliói várják az új stúdióalbum megjelenését. A várakozás hosszú éveit "csak" válogatásalbumokkal enyhítő Ricky Martin most 12 vadonatúj spanyol nyelvű dallal ajándékozza meg a zenerajongókat.

A rádiókból már ismerősen csengő Jaleo tökéletes bizonyíték arra, hogy még mindig kivételes tehetségnek számít Ricky Martin és nyilvánvalóvá válik, mennyire hiányzott az elmúlt évek zenei palettájáról ez az üdítő hang. A pályafutása során 32 millió - ebből 14 milliót spanyol nyelvű - albumot eladó Ricky Martin hetedik albumán a legkiválóbb kortárs latin szerzők (Alejandro Sanz, Ricardo Arjona, Juanes és Franco de Vita, Stefano, Emilio Estefan, Juan Zambrano, Luis Fernando Ochoa és George Noriega) kompozíciói sorakoznak. Az album egyszerre hagyománytisztelő és újító szándékú, de minden pillanatában 100%-os Ricky Martin esszencia. Arra, hogy varázsából mit sem veszített a puerto rico-i sztár, jó példa a latin-amerikai területekre választott lírai hangvételű első kislemezdal, a Tal Vez, mely pillanatok alatt meghódította a kontinensnyi területet: Argentínában, Chile-ben, a USA latin zenei listáján már #1.

Jónap Tamás

2003. 05. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 05. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 05. 29. 0:00
Szerintem tök király,hogy újra jelent meg lemeze Rickynek,és szerintem még jó is az,hogy spanyolul énekel,mert ez így még jobb!:) w-baby
Vendég 2003. 06. 13. 0:00
Király ez a faszi,isten.
Vendég 2003. 06. 16. 0:00
Én nagyon birom Ricky.Olyan jó ritmusosak a számai.Szerintem nagyon jó hogy spanyolul vannak írva a számai,mert már úgyis nagyon unom az angolt
Vendég 2003. 07. 09. 0:00
ÉN SZERINTEM NAGYON JÓ EMBER,SOKSZOR LÁTTAM MÁR NYILATKOZNI ÉS AHOGY ELNÉZEM NAGYON MÁS A TÖBBI SZTÁROCSKÁKTÓL,AKIK BEFUTNAK 1 SZÁMMAL ÉS AZT HISZIK ŐK SZARTÁK A SPANYOL VIASZT.Ő TELJESEN MÁS.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ricky Martin ismét spanyolul énekel cikk képei
Ricky Martin - Ricky Martin ismét spanyolul énekel