Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Két sztárcsapat egy színpadon

Las Ketchup - Két sztárcsapat egy színpadon

Napjaink egyik legsikeresebb lány-triója, a Las Ketchup június 13-án (pénteken) Magyarországra látogat és a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán ad koncertet. A Macarena-lázhoz hasonló hisztériát kiváltó Ketchup Song előadói: Pilar, Lola és Lucía fergeteges előadással káprázatja el a magyar rajongókat.

A budapesti Las Ketchup koncert sztárvendége a Crystal együttes lesz, akik egy csodálatos Best Of műsorral készíti elő a terepet a spanyol trió számára.

A Las Ketchup együttes, a híres flamenco-gitáros, Tomate lányaiból álló formáció, a napfényes spanyolországi Cordobából. A három grácia (Lola, Lucía és Pilar Munoz) annyira büszke édesapjára, hogy debütáló albuma címével is rá utal: Hijas del Tomate, vagyis Tomate lányai. Az apai örökség révén a lányok gyerekkoruk óta zenei környezetben nevelkedtek és nyilvánvaló volt, hogy sikert sikerre halmoznak majd. Friss, tiszta andalúziai hangjuk és üdeségük új színt hozott az európai zenei palettára. A Ketchup Song 2002 nyarán viharos sebességgel robbant be a köztudatba. Az egész világot lázba hozó megasláger hazánkban is egy csapásra meghódította a rádióállomásokat, a klubokat és persze a közönséget. A dal Magyarországon 12 héten át vezette a Mahasz rádiós listáját, ezzel a 2002-es év legjátszottabb dala volt hazánkban és a mai napig nincs olyan rádió szerte Európában, amely ne játszaná ezt a kedves, könnyen megjegyezhető és dúdolható dalt.

Jónap Tamás

2003. 05. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 05. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
xtina 2003. 05. 27. 0:00
Huh, utalom
Vendég 2003. 06. 03. 0:00
Én nem szeretem őket, de a Crystal az KIRÁLY!!!!!!!!!!!!
Vendég 2003. 06. 10. 0:00
tudja valaki mennyibe kerül a koncertjegy
Vendég 2003. 07. 08. 0:00
Fúúúúúúúúúúúj!Nem tudom mit lehett enni a Las Ketchupon!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Két sztárcsapat egy színpadon cikk képei
Las Ketchup - Két sztárcsapat egy színpadon