Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új kislemezzel jelentkezik a Strong Deformity

Strong Deformity - Új kislemezzel jelentkezik a Strong Deformity

A szombathelyi alakulat tavaly ősszel megjelent Magic Syrup c. lemezéről a második dalt másolja ki egy maxi cd-re, ami nem más lesz, mint a lendületes Genie In My Mind. A dalhoz készül egy videó klip is, amit a napokban kezdenek el forgatni Radics Balázs rendezésében. A maxi a dal eredeti verzióján kívül tartalmaz még számos remixet is, többek között olyan előadóktól, mint a Casio Samplez vagy Titusz & Carbonfools.

Rajtuk kívül hallható lesz még a lemezen egy drum and bass verzió is, ami Skc és az Airbag duó (Longman & Bratwa) közös munkájának eredménye. Ez az angol Dj Dylan tetszését is elnyerte és valamikor a nyáron külön meg is fog jelenni Freak recordings nevű drum and bass kiadójánál (addig is Amerikában már olyan nagynevű dj-k játsszák, mint Dieselboy). További átdolgozások is készülnek, amik a csapat weboldalán (www.strongdeformity.com) lesznek elérhetőek. Az együttes kitekintése az elektronikus zenék felé nem meglepő, hiszen a Magic Syrup producere a Prieger Zsolt & Németh Gergely páros volt, akik a lemez dalait számos, a rock zenével nem éppen testvéri kapcsolatban lévő hatással bolondították meg, hip-hop alapoktól egészen drum and bass ritmusokig. A Strong Deformity így a táncparketteket is könnyen beveheti, miközben szinte az összes nyári fesztiválon (Sport sziget, Volt, Efott, Kotta) fellépnek.

Dobos Csaba

Simon Péter

2003. 05. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 05. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 06. 01. 0:00
jo a cikk,imádom a strong deformityt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (polip voltam)
Vendég 2004. 07. 05. 0:00
lenne egy kérésem, ha valaki tud, akkor lécci dobjon egy mailt, kellene Magic Syrup album dalszövegei, mert eszméletlen jó az az album, előre is köszi szladovi@freemail.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új kislemezzel jelentkezik a Strong Deformity cikk képei
Strong Deformity - Új kislemezzel jelentkezik a Strong Deformity