Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vizsgabuli és karaoke show a Hangszobrászokkal

Dave - Vizsgabuli és karaoke show a Hangszobrászokkal

Portálunk hasábjain már beszámoltunk arról, hogy Dave hogyan valósította meg önmagát, és a sok sztár mellett mennyire tud érvényesülni. Mark barátjával együtt pontosan egy éve alapította meg a Hangszobrászat énekiskolát, a szülinapot egy fergeteges bulival ünnepelték a Club Verne étteremben.

A Hangszobrászok fennállásuk egyéves születésnapját ünnepelték egy nagyszabású Évzáró-vizsga keretein belül, ahol legügyesebb tanítványaik is felléptek. A produkció igazi show-jelleget öltött! Az egykori Picassosok közül vendégként láthattuk Tommy G-t is, aki 12 táncossal, és szintén tehetséges húgával állt színpadra, felejthetetlen élményt nyújtva a közönségnek. Mark és Dave méltán lehetnek büszkék tanoncaikra, hiszen a szombat este látott produkciók bátran felvehetik a versenyt jó néhány hazai előadóval. Ám ők mégsem esnek túlzásokba, hiszen ezzel a vizsgával nem ért véget a kemény munka, egész nyáron tovább dolgoznak, és képzik a hangokat, csiszolják az egyéniségeket tovább. Nagy tervek előtt állnak, Szeptemberben nagyobb iskolát nyitnak, ahol a minőségi énekotatás mellett minőségi táncoktatás, fotomüterem, természetgyógyászati stúdió, és demo stúdió is lesz. A fiúk a következő szavakkal mondták el a lényeget:

Dave: -Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mindenki aki szereti a zenét, szeret énekelni és táncolni, úgy fejleszthesse a tehetségét, tudását, hogy igazán jó minőségű oktatást kapjon, ne pedig egy sztárgyár apró eszköze legyen. Azt hiszem ez látható is volt ezen a vizsgabulin, a diákjainknak nemcsak jól képzett hangjuk van, egyéniségük is.
Mark: -Élnek a színpadon! Mert segítünk nekik abban, hogy megtalálják Önmagukat, hogy Szerelemként tiszteljék a Zenét, a Színpadot, akárcsak mi. Ha nem is lesznek futószalagos sztárok, mindenképpen boldog és sikeres emberekké válnak.

www.hangszobraszat.hu
infótelefon: 0630-232-0742

Jónap Tamás

2003. 06. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 06. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 07. 18. 0:00
szerencsétlenek
Vendég 2004. 04. 27. 0:00
lófaszt!Gecik!
Vendég 2004. 07. 25. 0:00
:( :( :(
Vendég 2005. 05. 14. 3:32
nem tutok semmitt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Vizsgabuli és karaoke show a Hangszobrászokkal cikk képei
Dave - Vizsgabuli és karaoke show a Hangszobrászokkal