Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Morcheeba korong hamarosan

Morcheeba - Új Morcheeba korong hamarosan

A Morcheeba új lemeze, „Parts Of The Process” c. válogatás album hamarosan megjelenik. A „Parts Of The Process”, mely méltó megkoronázása a Morcheeba eddigi remek zenei munkásságának két új dalt is tartalmaz.

A „Parts Of The Process” első kiadása tartalmaz egy bonusz DVD-t is, melyen egy szuper tavalyi brixtoni koncert felvételei lesznek láthatóak. 1999 és 2000 között a Morcheeba három albumot jelentetett meg, melyek név szerint a „Who Can You Trust”, a „Big Calm” és a „Fragments Of Freedom” voltak. A három album együttesen több mint 3 millió példányban kelt el, és még most is sokan keresik őket a boltokban. A négy év alatt a csapat átélte azt, hogy milyen őrületes érzés a siker és végül átlépve ezen a korszakon megpróbáltak mindent – a tapasztalataikat, az erőfeszítéseiket, az új ismeretségek élményét – beépíteni sokrétű zenei világukba. 2002-ben a Morcheeba megjelentette azt a lemezt, mely jól tükrözi a csapattagok vágyát, hogy megtapasztalják zenei elképzeléseik határát. Negyedik, legeklektikusabb albumuk a „Charango” címet kapta. A lemez megjelenését egy 22 koncertből álló turné követte tavaly télen, melynek csúcspontja a két teltházas koncert volt a Brixton Academyn. 2003-ban a Morcheeba nyolc koncertet adott Kínában , egy, a British Council által kezdeményezett program keretében melynek célja bemutatni a Brit művészek eredeti gondolkodásmódját, kreativitását és újító szándékát.

A Morcheeba idén nyáron fellép Glastonburyben, a One World színpad fő attrakciójaként. A csapat játszani fog a V Fesztiválon is, a nagyszínpadon augusztus 16-án Staffordshireben és augusztus 17-én Chelmsfordban.

Jónap Tamás

2003. 07. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 07. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Morcheeba korong hamarosan cikk képei
Morcheeba - Új Morcheeba korong hamarosan