Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

KIMNOWAK REMIXVERSENY

Kimnowak - KIMNOWAK REMIXVERSENY

Hol: www.ahaz.net, Meddig: 2003. július 20., Mit: A Kimnowak Szürreality show c. számát, Miért: A remixverseny győztes száma kikerül a csapat új kislemezére. Hogyan: töltsd le a remixhez szükséges mintákat, amelyeket sztereo 16-bit 44.1khZ .wav formátumban helyeztünk el(hangszer szerint csoportosítva) majd engedd el a fantáziádat és a szoftvereidet.

Ha elkészültél, töltsd le, majd ki a megbízási szerződést!
www.ahaz.net

Hova: A remixeket audioCD-re írva várjuk az alábbi postacímre a kinyomtatott és aláírt szerződéssel egyetemben, 2003. július 20-ig!

Postacím:
ahaz.net remixverseny
Eleven csoport kft.
1025. Budapest
Törökvész út 58.

További információk:
www.kimnowak.hu

Kimnowak - KIMNOWAK REMIXVERSENY

(Eredetileg a remixverseny határideje július 4-ig szólt, azonban a zenekar meghosszabbította július 20-ig. - a szerk.)

kárpátidia

2003. 07. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 07. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 10. 03. 0:00
Tudni kell olvasni az első hallásra értelmetlennek tűnő dalszövegek mögött;nagy igazságok vannak beleírva,és sokmindenre rádöbbenhet az ember ha hallja.(Pl.:"tejben-vajban a kés-én ebből nem kérek") Érdemes meghallgatni.Novák Pétert van szerencsém személyesen is ismerni,nincs még egy ilyen ember aki ennyi idősen ennyi tudással bír,mindenhez hozzá tud szólni,jól tudja alkalmazni az idegen szavakat is,nagyon inteligensnek tartom-bár kicsit hangulatember,már amennyire én ismerem.Amúgy a rajongóival kedves,nem nagyképű,szuper színész.Én még a veszprémi színházban láttam több darabban-jó csapat volt:) KOSCSIT PUSZILOM!!!HIÁNYZIK! Krisz Szombathelyről
Kriszbaba 2003. 10. 03. 0:00
Az előbbit én írtam,csak elfelejtettem újból bejelentkezni. Krisz
Vendég 2004. 03. 12. 0:00
NEM ZENÉSZ NEM SZINÉSZ A ZENEKAR SZAR AZ EGGYETLEN SZÁM AMI ÉRT VALAMIT AZ A GYÉMÁNT VOLT AZ IS EGY NYULÁS. AZ EMBER NEM EREDETI SEMMIT NEM TUD CSAK HADARVA GAGYOGNI NAGYOKAT,IZLÉSTELEN ,RUPOTLAN,KOSZOS,ÉS NAGYON PROTEKCIOS SZAGA VAN AZ EMBERNEK. HA A SZÜLEI NEM LENNÉNEK AZOK AKIK EZ AZ EMBER VAJON MELYIK CSATORNÁN LET VOLNA LÁTHATÓ?SEHOL!!!!SEMLYIKEN.
Vendég 2004. 05. 26. 0:00
Kedves Guest! Szerintem először tanulj meg fogalmazni, helyesen írni, aztán gépelni, utána esetleg kritizálhatsz másokat, ha értesz egyáltalán ahhoz, amiről itt zagyválsz. Csak hogy megnyugodjon a kis lelkivilágod, Novák Péter elismerten az egyik legjobb hangú énekes Magyarországon, a tánctudását ugye te sem szeretnéd vitatni (?), a médiabeli szerepléséről pedig annyit, hogy a nézettség magáért beszél... Puszi: Milena

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

KIMNOWAK REMIXVERSENY cikk képei
Kimnowak - KIMNOWAK REMIXVERSENYKimnowak - KIMNOWAK REMIXVERSENY