Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Iron Maiden: A halál tánca közeleg

Iron Maiden - Iron Maiden: A halál tánca közeleg

Az Iron Maiden évek óta várt új lemeze szeptember 8-án fog megjelenni Dance of Death címmel, ezt egy héttel a Wildest Dreams maxi előzi meg. Újra régi lendületében a Maiden gépezet!

A maxi 3 különböző formátumban jelenik majd meg, amelyek közül az egyik egy speciális DVD Single, amely az új Wildest Dream dalhoz készült, különleges, animációs video klipet is tartalmazza, 5.1-es hangzással. A videot Howard Greenhalgh rendezte, aki többek közt a Muse-nak és a Soundgarden-nek is dolgozott már.
Bruce Dickinson énekes szerint az új dal üzenete, hogy mindenki úgy élje az életét ahogy akarja. A gondolat nem túl eredeti, de a megfelelő Maiden köntösbe helyezve ez biztosan másképp fog hatni. A klip rendezőjével az egész banda nagyon elégedett volt, már az első vázlatokból tudták, hogy a végeredmény tökéletes lesz.
A maxi tartalmaz még egy új dalt, valamint két korábbi, eddig kiadatlan felvételt. A lemez gyűjtők is örülhetnek, hiszen hagyományos bakeliten is hozzá férhető lesz a maxi.
Aki kíváncsi az új dalra, az a banda honlapján meghallgathatja a Wildest Dreams-t. A zene az elmúlt 20 évben nem sokat változott, de ez mit sem számít. Az Iron Maiden élen járva a hatáskeltésben és technikai megoldásokban, ezt is - mint eddig mindent - sikerre fog vinni.
Cselesen, még az új lemez megjelenése előtt lezavartak egy turnét, ahol potom 800 ezren látták őket, köztük mi magyarok is, majd október közepétől indítják az újabb világ körüli futamot, immár az új lemez dalaival is. Nem túl szép húzás tőlük... de érthető. Akkor hát táncra fel!

Gab

2003. 07. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2003. 07. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 03. 08. 10:04
ja jó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Iron Maiden: A halál tánca közeleg cikk képei
Iron Maiden - Iron Maiden: A halál tánca közeleg